Тъжното лице на раздялата

Британка снима портрети на момичета с разбити сърца
23 сеп 2014 21:08, Красимир Ангелов
42

Снимка: Laura Stevens

След раздялата със своя любим живеещата в Англия фотографка Лаура Стивънс намира интересен начин да се пребори с депресията.

Младата жена започва да снима портрети на момичета като нея - с разбити сърца след края на връзката с любимия човек. Самата Лаура споделя, че по този начин иска да представи разрушенията в емоционалния свят на човек след раздялата.

Проектът "Другия ноември" представя различните етапи на края на една връзка – от голямата тъга до преодоляването на загубата.

"С този проект си позволих да заема позиция, с която да видите промените, които настъпват в мен – от чувството на болка, обърканост и самота, до връщането на моята самоличност като жив човек", споделя самата Лаура.

Вижте нейния проект в следващата галерия, а още снимки от Лаура Стивънс може да намерите тук или в нейния профил в социалната мрежа Twitter.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: раздяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
до 37 преди 9 години
Е.ахти мъжа дето си , ще утряш шамари...слаб ***
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната сексистка статия с много умело прикрито съобщение - мъжете са ***, които зарязват и разбиват сърца. Ами мъжете, които са били зарязани? На тях им е все едно, а?
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами, това е положението. Напундрят се заради 1-2 шамарчета, а после ах колко сме самотни.
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До всички щастливо влюбени - Вижте какво ви очаква след време :)
24
1
 
3
 
! Отговори
Ставри преди 9 години
Може би мълчаливото страдание е най-силния образ на душевната тъга, на мъката.Всеки в даден момент преживява психичен крах, но е силен този,който става и продължава, а не се погубва от страданието.Да не забравяме - доброто е пред нас.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като момиче преживяло една много тежка раздяла, дори направих опит за самоубийство заради това и сега ме е срам, мога да ви кажа, че това е истинското лице на жената с разбито сърце. Понякога минават дни и дори седмици, а ти нямаш желание дори да станеш от леглото, лежиш и отново и отново и отново си припомняш всичко и се питаш къде си сгрешила. И просто се молиш да заплачеш, но е толкова трудно!
22
3
 
8
 
! Отговори
Edi преди 9 години
И какво като са млади, стройни и добре изглеждащи? Те не могат ли да изпитват болка? Или това е привилегия само на "мазните свлачища"? Що за *** и долен човек се изразява така за някого, още по- малко за жени и майки? :( Мъже, какво ви става, какво е това държание, което срещам навсякъде- цинично, неуважително, вулгарно..? Не се чудете после защо само на *** попадате- "Като плащаш с фъстъци, получаваш маймуни".
21
1
 
7
 
! Отговори
някой преди 9 години
До Анонимен 26Тоша, че попадая само на такива, ме кара да си направя някои изводи да средата ти на обитаване.
20
3
 
9
 
! Отговори
читател преди 9 години
Тази във ваната явно скучае сама.Всичко друго е претенциозна театрална постановка за лесбийки.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изчанчена работа,голямо изскуство ...
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
свинята лебед не става
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, ходете и се разплождайте . с такива като вас . отдайте се на похотта до край. и си пазете жълтите стотинки за чесън и за лютеница .
16
2
 
4
 
! Отговори
Бо преди 9 години
До Анонимен 27Който какъвто - това вижда! Не си по-различна от това, което критикуваш!
15
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
99.99 % от бг мъжете са *** . независимо колко пари имат. не стига , че са грозни , *** , прости и ограничени, ако ще и най-скъпите дрехи да облекат , отдолу прозира миризмата на чесън и на лютеница. блааааа . повръща ми се от вас, ***. и за капак , все недоволни от жената до тях, която най-често е и майка на децата им. и едно време при всички случаи е била по-Красива от многото по които сега ви текат лигите и са главни героини в мокрите ви сънища или в чикиите ви. повръща ми се от вас.
14
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимайте и мъжете с разбити банкови сметки, феминистки долни!
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая ги има за бели питки мъжете. айц. ама то за всеки храм си има и вярващи. няма кой да се хване на това продуктово позициониране, сори.
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ценя такива жени.Тези жени не спят с някого просто така.За пари да се облагодетелства.Тези жени изпитват чувства към даден мъж.За това и толкова страдат.Минават,през девете кръга на АДА.Ако е болка за мъжа,страданието на една такава жена сериозно отива за претопяване.
11
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очакваме статията за разбити трътки
10
10
 
20
 
! Отговори
пъпка преди 9 години
О, Боже! Ака ми се.
9
10
 
11
 
! Отговори
Peho преди 9 години
Имаше една песен навремето, мисля че на група "Контрол", цитирам по памет: "И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен..." - No comment.