Лятото свърши, но е време за награди!

Вижте победителите в играта на Dnes.bg "Лято като за снимка"
2 окт 2014 14:02, Екип на Dnes.bg

Снимката на г-н Валериев

Топлите есенни дни продължават и напомнят за приятните мигове от лятото. С играта на Dnes.bg и Централна кооперативна банка "Лято като за снимка" успяхме да си припомним веселите моменти от горещите месеци. Но вече е време да раздадем награди, които ще запазят за дълго време хубавото настроение и спомените за изминалата ваканция.

Сайтът Dnes.bg съвместно със спонсора на проекта - Централна кооперативна банка, проведе онлайн игра за периода от 15 септември до 30 септември 2014 г. Читателите качваха снимки от своите летни ваканции, а победителите бяха определени от броя харесвания на снимките.

Ето и победилите, чиито снимки са били харесани най-много пъти:

Първа награда (гифт карта на стойност 300 лв.) печели г-н Валериев, на 29 години.
Неговата снимка е събрала 10 303 харесвания.

Втора награда (гифт карта на стойност 200 лв.) отива при Мария Танева, на 52 години.
Нейната снимка е събрала 10 259 харесвания.

Трета награда (гифт карта на стойност 100 лв.) печели Стела Ганева, на 30 години.
Снимката ѝ е получила 9 243 харесвания.

Спонсорите от Централна кооперативна банка решиха да дадат и четвърта, поощрителна награда. Гифт карта от 100 лева отива при Габриела Герчева, която е събрала 7699 харесвания. Dnes.bg вече се свърза с печелившите, за да ги зарадва, а се оказа, че сред тях има и една рожденичка - Габриела Герчева, така че за нея днес празникът е двоен.

Представител на Централна кооперативна банка ще се свърже с победителите в играта "Лято като за снимка", за да бъде уточнен начинът на получаване на наградите. Печелившите ще трябва да представят личен документ, който да удостовери самоличността им.


Още от