Лятото свърши, но е време за награди!

Вижте победителите в играта на Dnes.bg "Лято като за снимка"
2 окт 2014 14:02, Екип на Dnes.bg

Снимката на Стела Ганева

Топлите есенни дни продължават и напомнят за приятните мигове от лятото. С играта на Dnes.bg и Централна кооперативна банка "Лято като за снимка" успяхме да си припомним веселите моменти от горещите месеци. Но вече е време да раздадем награди, които ще запазят за дълго време хубавото настроение и спомените за изминалата ваканция.

Сайтът Dnes.bg съвместно със спонсора на проекта - Централна кооперативна банка, проведе онлайн игра за периода от 15 септември до 30 септември 2014 г. Читателите качваха снимки от своите летни ваканции, а победителите бяха определени от броя харесвания на снимките.

Ето и победилите, чиито снимки са били харесани най-много пъти:

Първа награда (гифт карта на стойност 300 лв.) печели г-н Валериев, на 29 години.
Неговата снимка е събрала 10 303 харесвания.

Втора награда (гифт карта на стойност 200 лв.) отива при Мария Танева, на 52 години.
Нейната снимка е събрала 10 259 харесвания.

Трета награда (гифт карта на стойност 100 лв.) печели Стела Ганева, на 30 години.
Снимката ѝ е получила 9 243 харесвания.

Спонсорите от Централна кооперативна банка решиха да дадат и четвърта, поощрителна награда. Гифт карта от 100 лева отива при Габриела Герчева, която е събрала 7699 харесвания. Dnes.bg вече се свърза с печелившите, за да ги зарадва, а се оказа, че сред тях има и една рожденичка - Габриела Герчева, така че за нея днес празникът е двоен.

Представител на Централна кооперативна банка ще се свърже с победителите в играта "Лято като за снимка", за да бъде уточнен начинът на получаване на наградите. Печелившите ще трябва да представят личен документ, който да удостовери самоличността им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации