Фън шуй за балансиран начин на живот

Дизайнерски идеи за декорация на хола
3
Фън шуй за балансиран начин на живот
Снимка: minimalisti.com

В случай че сте почитатели на древната философия на фън шуй, със сигурност бихте искали да подредите мебелите в дома си по най-подходящия начин. Само така ще се радвате на хармония и балансиран живот.

Всекидневната или холът са сърцето на дома. Това е стаята, в която цялото семейство се събира, стаята, в която може да почивате пред телевизора или да съберете любимите си приятели.

Китайската философия за фън шуй се оказва особено полезна за хола, така че е съвсем разбираемо защо популярността на фън шуй интериора се увеличава. Дизайнът на хола по фън шуй има много строги правила за разположението на мебелите. Вратата не бива да бъде разположена срещу прозорец.

Завесите пък запазват положителната енергия в дома. Диваните и столовете трябва да бъдат подредени в кръг или квадрат. Фън шуй има цел да създаде лесен поток от енергия в дома – това може да стане, като не поставяте столовете и диваните много близо до стените.

Хубаво е да сложите саксии с цветя в ъглите на стаята. Мебелите трябва да са направени от естествени материали, като дървото и металът са за предпочитане. Керамичните саксии създават връзка със земята, а водата в стаята има успокояващ ефект.

Страхотна идея за декорация е кристална купа с вода и цветя. За огледалото се смята, че разширява пространството и се свързва с успеха и властта.

Влезте в  галериятa на Tialoto.bg. и разгледайте няколко дизайнерски идеи за декорация на хола по фън шуй.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Намирам закономерност: всички *** четат Фън Шуй и хороскопи според зодията. Това не е случайно!
1
2
 
2
 
! Отговори
king_for_a_day преди 9 години
Хора, помагайте, имам проблем! Наскоро си купих книга за Фън Шуй и след като я прочетох някъде до половината, вече не зная на коя полица да я оставям и в какво точно положение :( Дали не прекъсвам потока на енергията Чи ако я поставям права и предната корица сочи на североизток (на тази стена имам прозорец)?