Светът тогава и днес

Вижте какво се промени с появата на новите мобилни технологии
7

Снимка: facebook.com/zomato

Новите технологии определено променят драстично начина на живот на хората. Днес може да пазаруваме през мобилното си устройство, да поддържаме контакти с приятели и бизнес партньори, да се снимаме, да споделяме и всичко това само с няколко докосвания по екрана на нашия смартфон.

А задавали ли сте си въпроса какво се промени с появата на новото поколение мобилни технологии?

Интересен и весел отговор на това питане получаваме от страницата на мобилното приложение Zomato във Facebook. Zomato дава на своите клиенти препоръки за ресторанти около района в който се намират, както и снимки и карти за 75 000 ресторанта по целия свят. Така човек лесно може да открие най-доброто място за хапване в града или квартала, в който е в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
0
 
! Отговори
Алтав преди 9 години
Ко са промени ли хммм, с електомагнитните лъчения от клетките, могат да ви докарат шизофрения, гадно настроение и... ако искат и рак. Отдавна милите американци изучават магнетизма и как влияе на хората, не се притеснявайте, клетките не се използват само за мобилна мрежа.
5
2
 
2
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
Искам да видя такава галерия, но от времето когато, грамофоните, касетките, чернобелите телевизори, телефоните с шайба са били последен писък на модата... ето такава галерия сравнена с времената преди тях!!!! Времената се менят, преди е било едно сега е друго... след 20на години ще е още по-различно... това му е хубавото на живота, постоянно се променя. А за килограмите, няма страшно... както сте ги качили така можете и да ги свалите ;)
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха, на Ди Каприо как са му сиапали! :D
3
0
 
20
 
! Отговори
горкичкия преди 9 години
Напълнях с 20 кила от седене на компа и плюскане на дюнери, това се промени!
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Промени се това че станах по-мързелив и асоциален, тва се промени.
1
5
 
12
 
! Отговори
gogo преди 9 години
Нищо не се е променило, светът продължава да ползва порцелановите тронове, които причиняват десетки болести: squat.beinsa.info