Предизвикателствата пред това да бъдеш майка

Заедно с радостта от рожбата идват и стресът, и грижите
Обновена: 11 окт 2014 19:45 | 11 окт 2014 13:28,
13

Снимка: Guia Besana

Гуя Бесана е италианска фотографка. Тя е съсредоточила усилията си в това да покаже трудностите, пред които са поставени майките.

Тя черпи вдъхновението си от своя личен опит и наблюдения и обяснява своите собствени преживявания в серията си от снимки, посветени на майчинството.

"Имах приятна бременност, но когато се озовах вкъщи с новороденото ми бебе, осъзнах колко е трудно да се справям с работата и майчинството. Бях чувала за подобни проблеми от други мои колеги. Трябваше да дам гласност на тази тема и да я споделя", обяснява фотографката в интервю.

Разгледайте снимките в галерията, които показват пред какви трудности се изправят майките. Още фотографии на Гуя Бесана може да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мен пък ме дразнят жени които искат да бъдат майки по професия и да раждат нон стоп само и само да не работят. жевеят на гърба на мъжете си. една жена трябва да е работила поне малко преди майчинството и след него, да бъде всестранно развита и да има опит от живота, а не само от сапунените опери. трябва да има цел в живота освен да дундурка бебета и да мие чинии. аз такава не бих търпял в къщата си.
9
0
 
8
 
! Отговори
Нана преди 9 години
Когато детето ми беше малко, бяхме в много затруднено положение- 120лв. майчинство и малката заплата на съпруга ми. Но това наистина беше най- хубавият период в живота ми. Дай Боже да се повтори! А фотографиите безспорно са добри.
8
0
 
14
 
! Отговори
supernova® преди 9 години
Фотографката определено има талант! За съжаление, била е твърде деликатна и не е засегнала едно основно "предизвикателство" за всяка нова майка - как да вкара в правия път един неподготвен или нежелаещ да бъде "баща" съпруг.
7
4
 
17
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Баща ти и *** ако бяха мислили по този начин сега нямаше да те има бе гений...Я поговори с някой 50 годишен самотник който на млади години го е раздавал ербаб като теб ,да ти каже какво мисли.
6
11
 
22
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
Какво представлява средно-статистическата българка- учи средно до 19, висше и магистратура до 25, прави кариера до 29, на 30 се оглежда, но всички мъже са простаци, на 35 почва да пищи, че държавата и дължи инвитро...ромките на тази възраст са щастливи баби на 3-4 внучета
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стрес,грижи,ЛИГАВЩИНИ и желание за охолен живот,ако така се е мислело преди нашите "модерни времена" поне Европа досега да е почти обезлюдена
4
21
 
7
 
! Отговори
KKK преди 9 години
До Анонименdurjavata nisto ne dulji na jenite-majki .... daje e krajno vreme da se spre da se plastat majchinski
3
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-хубавото време в живота на една жена - периода, когато се грижи за своето бебе. Несъмнено за към майките трябва да се отнасяме с голямо уважение и грижа. Държавата ни дължи много на жените в България, за да бъдат спокойни във финансово отношение за малките си рожби!
2
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това си гледайте живота и не се занимавайте с деца :) живота е прекалено кратък за да се обременяваш с подобни глупости.
1
11
 
17
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Dopulnete zaglavieto be tapanari: ...v Bulgariq. Kogato maikite sa podlojeni na stres, glad, monopol, prinudeni da ocelqvat s pomoshtta na blizki..Maama vi komunisticheska !