Фитнес ли? Я виж колко съм стегната

Австралийка развенча илюзията на снимките в огледалото
20 окт 2014 21:42, Красимир Ангелов
41

Следващият модел е Дженифър - майка на три деца, за която е трудно да възстанови старата си форма от преди раждането. И на това обаче му се намира начин – правилно осветление, правилна разчупена поза и номера с корема. Снимка: melvfitness.blogspot.com.au

25-годишната фитнес инструкторка Мел от Австралия разби на пух и прах представите за любимите на фитнес маниаците снимки пред огледалото преди и след тренировка.

Младата австралийка показа как човек може "да влезе във форма" само за... 5-10 минути. Е, както може и да предположите, ефектът няма как да бъде траен, но номерът може и да мине за няколко снимки.

Вижте интересната трансформация в следващата галерия, а още за работата на Мел и ценни съвети за тренировки и правилно хранене може да откриете в нейната страница в интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: фитнестренировка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
ПОРЯ ГИ КАТ РИБИ преди 9 години
га си няма ко да барниш номер 5 ше я пълня кат агне
23
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
аз пък си падам по пълнички ;)
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета коментарите, май повечето не са разбрали смисъла на това което е показало момичето с тези снимки. Снимките афтър-бифор са попринцип поставяни под реклами на продукти за отслабване, тяхната цел е да заблудят клиента, че продукта работи. Често под снимките има и коментар, на възхитения клиент, колко бил впечатлен от резултата. Всичко това са фалшиви коментари и фалшиви снимки а как става фалшификацията е показано в тази статия.
21
0
 
3
 
! Отговори
Според мен преди 9 години
Според мен пък си е точно така. Никакъв фитнес. Снимка 1-ляво гащите нарочно са по-тесни, за да изскочат паласки, които всъщност не са толкова големи и единствената сериозна лъжа изглежда е снимка 4, заради бедрата, макар че, ако вляво е приклекнала, бедрата може би се увеличават, а реално не са такива. Изобщо разплути телеса хванати под подходящ ъгъл може да изглеждат много добре, но във всекидневието няма как да гредаш само под един ъгъл, това е проблемът, който не отменя фитнеса. А и между другото, не е лесно да си моден фотограф. Колко ли матрЯл отива в кофата, дори при фотосесия на манеке
20
5
 
10
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 9 години
Глътнала корема и малко грим - дрън, дрън! А паласките как ги глътна? А бедрата? със *** ли ги засмука та им намали обиколката? А, че и телефона сменила за 15мин! или е фотошоп или 3 месеца диета и тренировки!Според мен е второто - просто се е постарала фона отзад да е същия, но поне телефона да беше запазила ....
19
2
 
9
 
! Отговори
фото с шоп преди 9 години
Смяна на ракурса при фотографиране и малко фотошоп , толкова , че да не бие на очи - и горкия зрител е тотално заблуден.И може да се пишат вече всякакви ггупости в сатията - все едно , че е вярно .Всичкити медии разчитат точно на това / и го правят , разбира се / - да лъжат сетивата ни !А на живо дали ще е така - гълтаме корема и хоп- готово ! Глупости на квадрат !
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една жена трябва да изглежда сексапилна. Има жени, високи по 1.70, които тежат 60-65кг и изглеждат безупречно- стегнати, с нисък процент мазнини, без целулит и стрии. Има и такива по под 50кг, които изглеждат отвратително. Най-жалки в очите на хората са разплути тюфлеци, които се мислят за център на вниманието. А нещо още по-жалко- мъж, който бива държан под чехъл от подобно създание.
17
4
 
8
 
! Отговори
Курти преди 9 години
А бе, да и го тура! И те така!
16
3
 
24
 
! Отговори
George преди 9 години
Тя се погледна в огледалото и му наля още една ракия
15
1
 
23
 
! Отговори
Янаки Петракиев преди 9 години
Добре де , нямало нужда от фитнес , а като излезе на среща - постоянно с глътнат корем ли ще седи ???
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
22-дай да ги пробвам
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ех да я хвана за паласките
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди и след кое? Никога не пишат за какво точно става дума.
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре е кво.Сякаш малко малки цици има ама сега.Един силикон и ще стане много хот.
10
3
 
31
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Абе на 2 ракии всяка ти се вижда 2 пъти по убава!
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
13-ти, по тази твоя *** логика защо ги няма козметичните принадлежности на масичката в снимка номер 2?
8
5
 
10
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Znachi gultate korema, mucunata napred, snimka i pak si ostavate bedni i zavisimi. CHestito drugarki!
7
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълна лъжа е тази статия/.Тази с гълтане на корема само не може и мазнините на талията й да се стопят и изобщо всички части на тялото й да са лееко отслабнали. Има разлика 3-4 кила ,но ги има. К'во правят хората на ***.. Тази пикла спазвала поне месец диета за да изглежда така както на снимка номер 2.
6
2
 
30
 
! Отговори
на брат пит брат му преди 9 години
абе кой ти гледа външиня вид бе, важното е да е жена по рождение, бахвииф претенциите...
5
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бай Тъпчо, голям си, да си жив и здрав :D :D :D