Десетте най-красиви миски на планетата

Dnes.bg събра за вас жените, които трудно се забравят
30 окт 2014 15:04, Красимир Ангелов
39

Алисия Мачадо, Венецуела. "Мис Вселена 1996". Днес известна актриса и певица в Латинска Америка. Снимка: Reuters

Конкурсите за красота винаги привличат погледите на милиони зрители по целия свят. Всяка година десетки красавици се впускат в борба за мечтаните корони за най-красивите жени на планетата.

След избора си едни бързо биват забравени, но други променят бързо живота си – стават бизнесдами, актриси или просто се омъжват за известни личности.

В следващата галерия Dnes.bg събра за вас най-красивите миски от световните конкурси за красота в последните 20 години. Насладете им се!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
27
 
! Отговори
Край преди 9 години
от 10 -три са славянки. Господ ни е надарил с най-красивите жени на света. То идругите стават нали все някак трябва да се размножават но рускини, украинки, полякини словачки сръбкини и не на последно място българки са най-красивите жени на света при това са много. Можеш да намериш що годе читава индиика но масата са найг-грозните на света. Същото е с негърки и англичанки и да не продължавам...
6
2
 
15
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Китайката е страхотна. А Анастасия Костенко - мацката, която ще представлява Русия на "Мис Свят" е неземно красива. Разбира се, няма да я изберат, щото и тука си има политика, но пък не пречи да сме обективни. Колкото до нас - миналата година най-накрая се отсрамихме с действително красива девойка, да видим тази година какво ще бъде
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Венецуелките , а китайката е много нежна.
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де не ми е ясно как рускинята на втора снимка се омъжва за някакъв от далечния изток, па като гледаш тенесист омъжи се за Роджър Федерер ***, какъв е този Парадорн Шричапан.
3
18
 
13
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 9 години
Пропуснали са и Стойча Младенова, най-яката *** !!!
2
26
 
10
 
! Отговори
вещ-ер преди 9 години
Как да ги забравиш, като не можеш да ги запомниш - толкова са безлични и бозаляви. Само полякинята прави някакво впечатление на жив човек.
1
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето от тези момичета са рускини и латиноски,което ще каже - за секс стават, но не се жени за тяхзащото ще съжаляваш жестоко.