Юбилейно издание на Бизнес дама на годината

Събитието е на 3 декември в столицата
14 ное 2014 12:00, Александър Попов
2

Биляна Екснер. Снимка: Бизнес дама на годината

Тази година е юбилейна за конкурса Бизнес дама на годината. 25-ото издание на наградите ще се проведе на 3 декември в Шератон.

Юбилейния характер на събитието допуска извънредни почетни позиции за дами, които са допринесли за развитието на българския бизнес, съобщи организаторът и притежател на лиценза Евгени Минчев.

Вече са ясни и част от номинираните дами.

Дизайнерката София Борисова е първата в 24-годишната история на конкурса, номинирана в категория "Мода". Тя има собствен бутик, представител е на известни модни марки, има и модна линия Sofia sposa, с която се представя в Италия.

За "Бизнес дама на годината" е номинирана родената в Москва Наталия Верхозина. България става нейна втора родина за семейството й след почивка на море у нас през 2009 година. Започва и бизнес у нас, като създава център за разкрасяване в столицата.

Една от най-силните кандидатури в конкурса определено е тази на д-р Ружа Игнатова. Тя получава завидно образование в някои от най-добрите световни университети. Има диплома за завършена магистърска степен по Бизнес администрация, магистърска степен по право от Университета в Оксфорд и докторска степен по право от Университета в Констанц. Игнатова е деен участник на международните финансови пазари, собственик е на компанията "OneCoin". С нея тя цели да измести като популярност най-известната до момента виртуална валута "Bitcoin". Има издадени две книги на немски и китайски език.

Славка Каравелова е номинирана за своя 25-годишен труд и принос в българския бизнес. Тя е била собственик на банка и застрахователна компания, а в момента управлява адвокатска кантора.

Друга интересна личност сред номинираните е Диана Петрова, която още от началото на 90-те години на миналия век започва частен бизнес и развива салони за красота. Представител е на италианска модна марка, както и на уникална концепция за оформяне на тялото.

За Бизнес дама на годината ще се бори и Биляна Екснер, собственик на компанията, която се утвърди на пазара с еднометровите шоколади.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 9 години
На мен еднометровият шоколад ми харесва най-много.
1
0
 
8
 
! Отговори
Иван Искров преди 9 години
Абе, тази година, като го няма Цветан Василев, кого ли ще изберат за БАНКЕР на годината?