Секси провокация по дънки

Вижте новата колекция от деним на Alexander Wang
2
Секси провокация по дънки
Снимка: Alexander Wang

След нашумялата и изключително креативна колаборация на Alexander Wang с H&M вече определено няма човек, интересуващ се от мода, който да не знае името на дизайнера.

Независимо дали го асоциирате с работата за Balenciaga, или споменатия по-горе проект, едно е сигурно – смятахме, че това е събитието на годината.

Сега обаче дизайнерът се завърна по-провокативен от всякога, и то с колекция, отбелязваща присъствие в най-наситената сфера на модния бизнес – тази на денима.

Определено няма човек, който да не притежава поне два чифта деним в своя гардероб, и провокацията точно с този тип изделия може да се окаже сложна задача.

Не и за Алекзандър Уанг. Рекламната кампания на линията до момента е с разкрити едва два кадъра, дело на прочутия Стивън Майзел, но определено ни кара да искаме и молим за още.

Лидерите в денима до момента, Calvin Klein, определено има какво да научат от последния проект на Уанг.

Провокативната фотосесия ни представя модели, вдъхновени както от мъжкия гардероб, така и от стилните женствени линии.

Лице на колекцията е Анна Еуерс, която позира единствено и само по дънките на Алекзандър Уанг. Буквално.

Първите провокативни кадри от кампанията и моделите от колекцията можете да видите в галерията на Тialoto.bg.


2
Още по темата: дънкиденимпровокация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двес.бг,
Как можахте да качите тази галерия от неуспешно направени снимки? На повечето от тях не можеш да различиш какъв точно е моделът на дънките. Също така, много трудно се намира стрелката, върху която трябва да се кликне, за да се премине към следващия фотос.
Да не говорим пък за "секси провокацията" - свирепото лице на девойчето, изглежда, иска да ни покаже, че то е полудяло за любов. Ама нещо не се е получило ...
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко? КО?!