Видео с куче паяк стана най-гледаното за 2014

Гениална реклама и емоционален експеримент допълват топ 3
10 дек 2014 14:46,
6

Сайтът за видеосподеляне YouTube представи класацията си за най-гледани клипове през 2014 г., пише „Дейли мейл“.

На първо място застава едно полско куче, преобразено с помощта на плюшени пипала в гигантски паяк, който плаши случайни минувачи по тъмни улички през малките часове на нощта.

Създателите на видеото стигат и по-далече: препречват с въжета, подобно на паяжини, изход на подлез. Когато един от минувачите се опитва да преодолее „паяжината“, се появява „паякът“ и човекът изпада в ужас. Повече вижте във видеото:

На второ място в класацията се нарежда реклама на спортния концерн Nike за Световното първенство по футбол. В клипа взимат участие звездите Кристиано Роналдо, Неймар, Уейн Рууни и Златан Ибрахимович.

На трето място се подрежда един симпатичен социален експеримент, наречен „Първата целувка“. Клипът е романтично заснет в черно и бяло и показва първата целувка между двама напълно непознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кое му е готиното на клипа с кучето? Че се връщат утрепани от бач и едвам гледат и ти тръшкат адреналин дето може да заекваш после. Малко отрязани глави, катаклизми и криминална хроника ли има, че и гавра със страховете на хората да си правиш- много забавно. Горкото животно си няма идея, колко гнусно го използват. Не можаха нещо човешко да измислят, а давай да се подиграваме на чуждите страхове и реакция. Такива като вас сигурно ще си стряскат нощем и децата, за да им е кеф...
4
4
 
4
 
! Отговори
ечо преди 9 години
Много си е готино кучето. Айде стига хейт. Като не можете за измислите нищо креативно трайте си...
3
5
 
4
 
! Отговори
мда преди 9 години
На мен лично ми беше много по интересен третият клип за целувката между непознати. Замислих се какво ли би било за мен такъв експеримент :)
2
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Куче-паяк... светът тотално е изпростял, щом подобни олигофренски изпълнения го забавляват.
1
12
 
21
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
поредния *** на психо тропни вещества решил да става интересен.А тези който се кефът на подобни идиотизми ще им кажа прегледайте си в психиатрията