С танци на пилона препълнен винаги е джобът

Снимки на стриптизьорки, които не си знаят парите
17 дек 2014 22:22,
81

Снимка: klyker.com

Да танцуваш по оскъдно облекло и да правиш провокативни движения се оказва много доходоносна професия. Стриптизьорките по клубовете дeмонстрират, че разполагат с пачки пари, които им е трудно да преброят. Явно клиентите не им слагат само няколко дребни банкноти в бельото, както показват по филмите.

Вижте в галерията как изкусителките буквално плуват в банкноти.

Доходоносно поприще, а?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Представяте ли си колко са кухи мъжете.
49
1
 
0
 
! Отговори
nekromantu преди 9 години
i v sl.briag dobre zarabotvat ,osven ze sa striptiziorki sa i kompanionki izkarvat na mesez tolkova kolkoto edin zovek za godina i dva mesezavizte edin Hustlur kak e zapoznal ,predi vuobshte e niamalo strp baroveniakoi muze imat nuzda da si plaknat ozite na takiva mesta
48
0
 
12
 
! Отговори
читател преди 9 години
Денем като журналистка за престиж, нощем като проститука за пари. Това е печелившата формула.
47
0
 
13
 
! Отговори
теле-зрител преди 9 години
Мисля, че и медийните *** няма да се оплачат.
46
0
 
8
 
! Отговори
либерал преди 9 години
Абе, проституцията и наркотиците не са ли по-доходоносни?
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прощавайте, какъв пример целите да дадете? Искате да покажете на децата че освен с труд и четене може и по-по лесния път, без много много напъване ли? Василия Пейчева, Вие сте срам за българското общество!!!
44
3
 
9
 
! Отговори
Кругер преди 9 години
90% от банкнотите са по 1$. Аз също мога да направя такива снимки...
43
2
 
5
 
! Отговори
XXL преди 9 години
Планът Ран-ът.....работи с пълна села ;((
42
0
 
8
 
! Отговори
.... преди 9 години
Простотия е че изобщо обръщаме внимание, на тези, който публикува статията. Има само едно ( монтажа, който е сложен под публикацията, е равен на един долар, коментарът постнат след него е равен на 1 стотинка: и. И какъв е изводът от моя гледна точка!?! - Само се чудите как да изкарате пари на чужд гръб, като поствате само простотии и настройвате хората един срещу друг, а на вас ви е на оная работа. Нека да имам посещение страницата и си прибирайте стотинките една по една....
41
2
 
6
 
! Отговори
do 38 преди 9 години
Понеже акълът на тези момичета рядко стига за нещо друго, после стават ***, което също е до време.
40
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има търсене има и предлагане. Не зависимо за какъв продукт става дума. Както чалгата в България. И тя е продукт и то доста успешен на местна почва. Просто някои хора знаят как да печелят пари. Всъщност пари могат да се печелят по много различни начини. Всичко опира до морал накрая - дали човек е готов да жертва ценностите си, морала и достойнството си, че да печели пари по ... други начини.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха, колко лесно се продават за стотина намачкани банкноти от по 1 долар! И в България е така, ама в лева и са стотина само за "по-добрите"
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер готино, а? Само не разбрах защо 99% от момичетата не са бели. А, може би защото белите са прости и не са се усетили колко е доходоносен тоя бизнес.
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, да ама това е до време. Като станат на 40 кой ще им дава пари да си показват целулита, а? Така, че е доходоносно, ама за 5 до 10 години мах, а после? Без образование, без някакъв друг опит... и има два пътя. Ако са достатъчно хитри успяват да се омъжат за някой от клиентите си и си осигуряват живота, ако ли стигат до магистралата.
36
1
 
26
 
! Отговори
9 преди 9 години
Ха,това реклама ли е?Living the american dream,а? Вие съвсем изпростяхте за жълти стинки бе,паляци! Що не им покажете физиономиите на мастиите,след като шефчето е минало и е взело своето?!
35
5
 
6
 
! Отговори
До Василия Пейчева преди 9 години
Смотло.......ти знаеш ли коя е жената на 19-а снимка????????????? Световноизвестна певица на име Cassie. Вземи се информирай преди да се излагаш, или най-добре направо спри да пишеш!!!! Не ти се отдава!!!!!!!!!!!!!!!!
34
1
 
3
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Ти защо се притесняваш Байо?Истината те плаши?Отиди до огледалото погледни се там и бухай-бухай-бухай....накрая в кърви си кажи...много съм ***....дори на бате Боре немога да стъпя на малкия пръст спрямо неговият ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ относно моят умствено кастриран УМ тип шаблон.Аз мисля Батю че ти си заслужаваш съдбата на *** който винаги ще е в поза ПАРТЕР и на минус спрямо жени и пари!Честито и няма да се плашиш-въжето и на крушата да се свършва тази твоя мъка с ненамерено АЗ!ОК?
33
2
 
39
 
! Отговори
da преди 9 години
Да бе плуват - основно в банкноти от 1 долар.
32
3
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Обръщам се към всички млади ергенчета от 35 до 55 години че няма по хубаво от това приятелката-жИна ти да взема повече пари от теб които разбира се да дава за твоят дом(апартамент-къща)спрямо ПВЦ-тухли-вар-цимент и направа на горен етаж на къщата където да си живея с дамата на сърцето ми АКО разбира се слуша-МЕН и само МЕН.Иначе кинтите от пилона които хвърлят по нея ще ги даваме също така за ядене(скара)-пиене(бира) и ЕСТЕСТВЕНО ДУХОВА МУЗИКА натурална от НАРОДА за НАРОДА.Дръжте се за мен на 6!
31
2
 
43
 
! Отговори
Дона преди 9 години
Абсолютно!!! Престанете с тази глупава пропаганда на проституция, мутри и чалга. Почнете да пишете статии зауспели хора с ума си! Какво поколение възпитавате? Какви ценности имате? Има толкова много хора , които "не си знаят" парите и са и духовно по-багати от някакви си стриптизйорки. Тах покажете, дайте добрия пример. Аман от биг брадърщина!!!