Недоволство в Ливан - местна е най-известна порнозвезда

"Няма ли по-важни неща от мен", попита Миа Халифа
Обновена: 7 яну 2015 14:10 | 6 яну 2015 12:11,
75
Недоволство в Ливан - местна е най-известна порнозвезда
Снимка: Twitter

Ливанска порно звезда разпали вълна от недоволство в родината си, след като беше определена след гласуване за най-популярната порнозвезда, пише британският „Мирър“.

21-годишната Миа Халифа получила дори смъртни заплахи, след като зае първо място в класацията на сайта PornHub. Новината за „наградата“ бързо се разпространила из Близкия изток чрез социалната мрежа Twitter, където хиляди потребители споделили мисли по темата.

„Аз съм патриот от Палестина и това, което правите, е срам“, пише един. Друг стига по-далеч като пише, че главата на Миа скоро ще бъде отсечена.

Според ливанско издание местните са обидени от професията на момичето и особено от това, че тя самата се гордее с ливанския си произход. Миа Халифа често публикува в социалните мрежи снимка на татуировката си, с която е изписан първият ред от ливанския химн на арабски. Актрисата има и татуиран кръста на Ливанските християнски милиции.

„Аз съм родена и израснала там, имам право на мнение по политически теми в държавата като всички останали“, твърди тя.

Миа, която е в порноиндустрията от три месеца, реагира на заканите и критиките в социалните мрежи, като написа: „Няма ли си Близкият изток по-важни от мен неща, за които да се притеснява“. „Защо няма президент? Защо не се занимава с Ислямска държава“, допълва още тя.

Въпреки че е родена в Ливан, Миа работи и живее в Маями.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
4
 
! Отговори
Шано преди 9 години
Пиша втори коментар, гледайте с нея и майка и клипчето. Със забрадки са и е голяма лудница :-D
54
7
 
2
 
! Отговори
А1 преди 9 години
Вярно, е че нямат право да казват какво да прави все пак е голяма, но ме дразни как всички от малоумният ми мъжки пол са до един на мнение, че е много хубаво жена да стане порно звезда, и че няма нищо лошо.. още малко медал ще и дадат... а е няква к*вра... Ливанците си имат вярвания, религия да си мислят каквото искат.... а и да се прочуе страната ти с това е гадно...
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо особенно просто се прави на интересна за да бъде забелязана и да изпъкне.Чуждия произход и това,че е била някога част от затворено общество-придават по-различно отношение у хората.Колкото повече ливанците придават по-голямо внимание на проблема,толкова повече ще нараства нейната извенстност.
52
4
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Аз съм по принцип атеист или поне не вярвам в божествена персонификация та за тва за най малкото ще ти опонирам."Йудаизма"?! Май не си виждал думата написана но си капацитет по въпроса. :)
51
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МарксБиблията няма нищо общо с юдаизма. Не си чел и не знаеш. Учението на Исус е съвсем различно.
50
21
 
5
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Йудаизма е могъщо учение, то е неразделна част от Светото писание наречено Библия. Не можеш да приемаш Сина, а да мразиш Баща му, това е пълна глупост на болни мозъци.
49
1
 
32
 
! Отговори
до48 преди 9 години
Темата секс е много дълга.Тя е заложена от природата с цел запазване на животинските видове.Срещат се както моногамни,така и полигамни връзки при различните животински видове.Забраната и в същото време ползването на женския вид като роб е комплекс или болестно състояние което не е заложено в природата.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гневен българинВерно ли?
47
2
 
23
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Месията изправи закона за убиване на блудниците. Ако мюсюлманите си направят труда да прочетат Иса, че който е без грях, първи да хвърли камъка и те ще спрат с това чудовищно издевателство!
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гручо МарксПУСНИ СИ ТВОЯТА БЕ
45
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА за 47 преди 9 години
Юдаизма може всеки да го приеме, но не е за всеки. Особена религия е.
44
4
 
8
 
! Отговори
Чомче Катунарче преди 9 години
Абеее важното е да се е..... ;))))
43
20
 
5
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
На Израел му върви, защото децата от 4 годишни ги учат да четат този Божи Закон. Там пише всичко необходимо! Ние сме безбожници и нищичко не знаем и затова и сме го докарали до тук. По- дълбоко просто не можем да пропаднем.
42
2
 
20
 
! Отговори
за 44 преди 9 години
Религии измислени в пустинята винаги са малко груби и радикални, беднотията и мизерията поначало не правят човека толерантен, а го правят себичен и саможив за да оцелее. При християнството е друго, защото там вече е било Римска империя и цивилизация.
41
3
 
29
 
! Отговори
Шано преди 9 години
Екстра е момичето, поне го прави за зрителите и без това всички красавици са меркантилни, особено тези които се тагват от Дубай, тача че тези със заплахите сигурно се самозадоволяват на нея, а за непълнолетните ливанчета сигурно е хит :-D
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 38вероятно спазват описаните в Библията древни юдейски традиции
39
7
 
1
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
В началото, боговете са се отнасяли неласкаво с младото човечество. Днес времената са други. Всъшност тази политика, тя изобщо не е човешко творение, тя е изкопирана един вид от горе. Бъдете човечни и не злодействайте, това е достатъчно.
38
9
 
10
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
В нета е пълно с такива клипове.Чувал на главата, вързани и на колене,а околните със злоба ги доубиват с камъни.Първо жената ,а после и мъжа.Клиповете са естествено Арабски,а не Израелски.Между другото намери корана на Български и го прочети,сравни го и с библията.Сигурен съм,че няма да откриеш голяма разлика,освен в имената.Мойсей=Мохамет....
37
1
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До МарксМоралът за да го разбереш трябва да имаш интелект, за простия човек той е безмислено ограничение. На простия човек не може да му обясниш морала, например защо е неморално да ходи по голяма нужда на средата на улицата и подобни.
36
7
 
6
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Гледането на порно е шуга нелечима. За да придобиеш добри деца, а не пройдохи безподобни си има Закон. Този закон обаче няма да го намерите в порнтубе и подобия. Офффффффффф.