Шведска певица се нахвърли на мъже с кондом на крака

Имало нахалници, които твърдят, че им е голям за латекса
63
Шведска певица се нахвърли на мъже с кондом на крака
Снимка: Instagram

Младата шведска певица Зара Ларшон предизвика фурор в родината си, като пусна в Инстаграм снимка, на която протестно е сложила презерватив на крака си, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

С този си акт 17-годишната Зара искала да засрами онези мъже, които отказвали да ползват презерватив под предлог, че мъжествеността им била прекалено голяма и нямало да може да се побере в латекса.

"Това е за всички онези нахалници, които твърдят, че презервативите им са прекалено тесни!" написа Ларшон.

На снимката се вижда как латексовото предпазно средство е обхванало като три четвърт чорап крака на момичето до коляното.

Шведските, норвежките и датските медии веднага откликнаха на предизвикателството и публикуваха фотоса дори на първите си страници. Те обявиха Ларшон за феминистка икона, разобличаваща безотговорните сексуални партньори.

Младата певица спечели риалитито, което е еквивалент на предаването "България търси талант" през 2008 година. Оттогава Зара Ларшон издаде два албума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знам, че като става дума за секс всички мъже мислят с долната глава, ама не е лошо понякога да мислите и с горната, че да не стане някоя беля.
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на нея! Няма оправдание за немарливостта към здравето! Презервативът не е просто прищявка. Той може да ви спести много проблеми, без значение дали сте мъж или жена. Вижте какво става Африка защото не ползват презервативи. Целият континент е пламнал от СПИН и други болести. А всичко това можеше да се избегне, ако хората ползваха презервативи. За това бъдете отговорни и към себе си и към другите.
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"под предлог, че мъжествеността им била прекалено голяма и нямало да може да се побере в латекса."Аз не ползвам презерватив, защото ми убива тръпката и удоволствието, не знам кой е излъгал тая фльорца, че било заради размера. То ако нямаше чувствителна разлика, никой нямаше да се дърпа от кондома.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво пък сега не е по правилата? Да, абортът е преднамерено убийство на собствената си плът и кръв. Или нещо сме сгафили в миналото и сега ни е малко кофти.
48
4
 
9
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 9 години
Проста,некадърна "сурва".Излязла на лов, за внимание.
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ларсон прилича на шведска чалгаджийка.
46
1
 
5
 
! Отговори
от 45 преди 9 години
47, по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че размер, който видимо не стяга чак толкова прасец на крака и не е особено впит в него, ще стяга нещо много, много по-малко, пък било то и без кости и сухожилия.
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ларсон няма нито един хит досега освен компютърни миксове и копия на Уитни Хюстън и други звезди. Но разбира като спец повече от презервативи.
44
1
 
3
 
! Отговори
Ккккк преди 9 години
"няма кости, сухожилия....."Абе хубаво ще е да имаше една кост 25 санта , че да стои изправен , че напоследък нещо не седи исправен и нещо се гъне ,,,,,, Ха ха ха :)
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Колкото и да ви е голям и чувствителен, със сигурност е много по-малък от човешки крак, така че не ставайте смешни на кого колко му стягал и колко дебел му бил. "И няма нищо общо с човешкият крак. Няма кости, сухожилия и мускули. Има съвсем различни тъкани, карпус каверноса които се запълват кръв и т.н."Вземайте си подходящия размер и без *** оправдания."С това съм съгласен на 100%
42
0
 
9
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Ако спите със собствената си жена може и без презерватив (пак може да ви лепне нещо , ако кръшка) , но с чуждо задължително с кондом , това е въпрос на сексуална култура , иначе много може да се пати.... Мислете с горната глава хора ......успех
41
3
 
9
 
! Отговори
Права е преди 9 години
Колкото и да ви е голям и чувствителен, със сигурност е много по-малък от човешки крак, така че не ставайте смешни на кого колко му стягал и колко дебел му бил. Вземайте си подходящия размер и без *** оправдания.
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
като е толкова отворена да вземе да поработи с тоя крак, да я питам тогава как ще се чувства. За една снимка всеки може да се насили :)
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако иска да си го сложи на главата тоя презерватив, все тая. Аз имам малко по-дебел член и презервативът стяга повече от нормалното.
38
0
 
17
 
! Отговори
ами не е така съвсем преди 9 години
факт, случвало ми се е да не ми става презерватив от определена популярна марка, макар да не смятам, че съм с някакъв мега размер. С повечето други марки нямам проблеми. Това че един модел може да си го сложи на крака, не значи че всичките може и във всяка ситуация ще е възможно да го нахлузиш. Обаче като не става, просто не *беш - ако жената пуска само заради това без презерватив, значи просто и двамата са ***.
37
2
 
6
 
! Отговори
Верно, бе! преди 9 години
Гледах Зара Ларсон и се оказа як0 пиче! Вероятно е, че този презерватив, дето си го е нахлузила на крака, не е нейният размер, освен ако е снимала крака на некоя друга пичка ...
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега изгледах няколко нейни клипа и наистина е красавица. Не, че е изненада де- все пак е шведка. Освен това има хубаво тяло, не знам защо решихте, че е дебелана.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Zara Larsson напишете в youtube и красота да видите мишоци"Един човек може да е красив и неук/*** по даден въпрос.Красотата и акъла не вървят заедно (дори някога са противоположности...).
34
0
 
4
 
! Отговори
25ти и 26ти преди 9 години
Да уточня относно размерите на презервативите:Номиналният диаметър е стандартен параметър в индустрията и представлява ширината на презерватива, когато е сложен/разстлан да лежи на плоска повърхност.Тоест не е диаметъра на кръга или отвора.До 2008ма в САЩ FDA допускаше продажба на презервативи с номинален диаметър само от 50мм до 54мм. Няма значение дали на опаковката пише МАГНУМ или XXXXXL.От 2008ма позволяват 57мм макс. В Европа максималният разрешен размер е 69мм номинална ширина.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Zara Larsson напишете в youtube и красота да видите мишоци