Шведска певица се нахвърли на мъже с кондом на крака

Имало нахалници, които твърдят, че им е голям за латекса
63
Шведска певица се нахвърли на мъже с кондом на крака
Снимка: Instagram

Младата шведска певица Зара Ларшон предизвика фурор в родината си, като пусна в Инстаграм снимка, на която протестно е сложила презерватив на крака си, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

С този си акт 17-годишната Зара искала да засрами онези мъже, които отказвали да ползват презерватив под предлог, че мъжествеността им била прекалено голяма и нямало да може да се побере в латекса.

"Това е за всички онези нахалници, които твърдят, че презервативите им са прекалено тесни!" написа Ларшон.

На снимката се вижда как латексовото предпазно средство е обхванало като три четвърт чорап крака на момичето до коляното.

Шведските, норвежките и датските медии веднага откликнаха на предизвикателството и публикуваха фотоса дори на първите си страници. Те обявиха Ларшон за феминистка икона, разобличаваща безотговорните сексуални партньори.

Младата певица спечели риалитито, което е еквивалент на предаването "България търси талант" през 2008 година. Оттогава Зара Ларшон издаде два албума.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама така се става известен. Как иначе ще разберем, че някъде има човече на име Зара Ларшон, че е певица, че е млада, та даже и за икона са я нарекли. А с този презерватив на крака най - вероятно се готви да си обслужи гаджето.
11
11
 
25
 
! Отговори
me преди 9 години
Браво на момичето! Това е супер идея! А на мухльовците дето си търсят оправдание да не слагат презерватив и само разпространяват болести или отвратителните си гени, и карат момичетата да ходят по гинеколози и да правят аборти мога да им кажа само едно - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! И някой ден като имате дъщеря и тя трябва да прави аборти заради същите безотговорни като вас, й обяснете колко точно ви е малък презерватива и колко са му големи порите (някоя тук забременяла след здрав презерватив?)
10
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По крака се виждат се следи от напреднал и нелекуван целулит.
9
5
 
15
 
! Отговори
край преди 9 години
Това са чорапи за евродепутата Бареков
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно момата отива на бал с маски и е решила да се маскира като ка..***.
7
31
 
4
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Презервативите имат ***, които са точно толкова големи, колкото да мине сперматозоид и много по-големи от вируса на СПИН. Не ми става ясно от какво точно предпазват или са само средство за даване на пари?
6
15
 
35
 
! Отговори
На снимката преди 9 години
Виждаме грозен крак на проста жена :)Не и ли мина през акъла на тази шматка, че пениса е доста по-чувствителен от безформения и крак?
5
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, Лара!А за сведение на датските, норвежки и шведски медии, това няма нищо общо с феминизма. Природата е създала мъжа по-силен, значи е длъжен да бъде рицар и опора, а не да се глезоти като мамин флюндьо, да хитрува като лигльо и на всичко това отгоре да иска да бъде уважаван като стабилен мъж!
4
7
 
11
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Тия пък да им имам проблемите - не стига, че норвежките са дашни, пък и без презерватив искали. Тя собствената ми жена не ми пуска, та презерватива не го мисля.
3
13
 
4
 
! Отговори
senseipetz преди 9 години
ma glozen klak bje... maliiii.. apuk laka.. uzas.. ina4e fizionomni ja biwa
2
7
 
27
 
! Отговори
край преди 9 години
То това верно може да ми стане. Ще ми стяга малко Но по принцип ще ми стане.
1
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости.Тая просто иска да си покаже крака и се чуди как ще и го публикуват на първа страница.