Обвързан и свободен мъж. Каква е разликата?

Вижте веселите илюстрации, които показват как се променят мъжете
Обновена: 11 яну 2015 09:05 | 10 яну 2015 20:32, Красимир Ангелов
93

Снимка: facebook.com/scrolldroll

Шегаджиите биха казали, че на този свят има 2 типа мъже – свободни и обвързани. И макар че нерядко се случва те да преминават от едното положение в другото, представителите на силния пол толкова се променят, че понякога просто не можеш да си представиш, че става дума за един и същи човек.

По този повод хумористичният сайт ScrollDroll публикува серия от весели илюстрации, представящи разликата между свободния мъж и този, който вече е намерил по-добрата си половинка. Май има нещо вярно, нали?

Още свежи снимки и илюстрации може да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: мъжеобвързан мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
8
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
До 27Да де ама думите НЕХРАНЯТ!МОГА ОЩЕ ПО ПОЕТИЧНО ДА ГО НАПИША ОТ ТЕБ- и утре като забие ножа в гърба БЛАГОВЕРНАТА ти най вероятно с мен от нета ще загубиш ЛИРИКА и ПОЕТИЧНОСТТака посрещнахте и ПСЕВДО-ДЕМОКРАЦИЯТА-КАТО ТУК ЩЯЛО ДА СТАНЕМ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ ЩЕЛИ ДА БЪДАТ НЯКЪДЕ -2000-5000 ЛЕВА с днешната дата спрямо бензин за литър 50 стотинкиНАРОДА ВЕЧЕ НА ТЕБ НЕВЯРВА А НА МЕН И МОЕТО РЕАЛНО СЛОВОНАРОДА ИСКА ЛИДЕР КАТО МЕН ЗА ДА МАХНЕ ВИРТ ЖИВОТА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ!
25
2
 
7
 
! Отговори
e преди 9 години
че, кое от писанията на Борко, г-н Мечтателю не се вписва в картинката, която сте описали и която определя мъжът, който е мъж? Питам, ако естествено коментар 24 а Ваш.
24
4
 
14
 
! Отговори
Мечтателя преди 9 години
Мъжът трябва да е мъж, в смисъл да осигурява повечето блага, но не всички. Жената трябва да е партньор и да има принос в комбината, иначе нищо не става! Да има относителна свобода на мземане на решенияна без крайности. Случва се човек да прекали, да обиди, да похарчи, всичко става. Търси се някъв баланс щото живота сега не е лесен.
23
5
 
15
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Божа работа а ти си просто едно НИЩО за мен от което следва че думите са ти без грам стойност пред моето стабилно на ИСТИНСКИ МЪЖ-АЗ!Инак съм си супер тази както и всички други вечери тук с прости като теб които подтичвате по мен вече 15 години в нета!Пия си виното-слушам си Духовата Музика и се заливам от смях с *** като дори цитирам едно на латиница ме нахрани с супер злоба:)Много забавно ми е.В тази страна се живее супер само ОТ УМНИ КАТО МЕН!ВИЕ СТЕ С ЛИЧНИ ДРАМИ КАТО АУТСАЙДЕРИ!
22
0
 
9
 
! Отговори
до 24 преди 9 години
Извинявайте, ама какво означава "мъж с главно М"? И ако знаете бихте ли споделили колко такива екземпляри, РЕАЛНО съществуващи, познавате?
21
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успокой се, ергенче на тебе никоя няма да иска нито деца да ти роди, нито за пари да те изнудва - защото за тези неща е необходимо да си мъж с главно М. А ти определено не си такъв, така че можеш да спиш спокойно.
20
3
 
16
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Леле много ще РЕВЕМ за тези жИни като ни оставят и отидат да лапат марокански *** по Холандия(нормален чужденец с ценности не си взема никога БГ жена за съпруга)!Ако питатме мен(а вие явно го правите след ми пишете ника като Паисиево писмо)направо им ги подаравяме и ако може никога да не се връщат!За какво са ни 90 процента от БГ жИнИтИ(има малки изключения)след като1- НЯМА ДА ТЕ ИЗПЕРАТ-ИЗГЛАДЯТ КАКТО НАХРАНЯТ2-ИЗНЕВЕРЯВАТ РЕДОВНО И ОТ СЪРЦЕ3-ГЛЕДАТ ДА ТИ РОДЯТ СЛЕД КОЕТО ИЗНУДВАТ?
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това в ляво Варг бе!
18
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета коментарите на ергена Борислав разбирам защо българските жени се ориентират към чужденци... това ли е портрета на "съвременния български мъж"?
17
7
 
6
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Е щом ми пишеш вече два часа и съм ИДОЛ за теб само 5 минути след като се появих тук нека оставим на ПУБЛИКАТА тук КОЙ Е тъпия и КОЙ-КОЙ-КОЙ Е СУПЕР УМНИЯ ЛИДЕР ОТ НЕТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ(не само на теб разбира се)?!АЗ РАЗБИРА СЕ СЪМ ПСИХОЛОГ НОМЕР 1 НА РЕПУБЛИКА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 17 ГОДИНИ в нета и не са случайни и резултатите които получавам където и да се появя-а именно всичко се върти само и единствено около МОЯТА ЛИЧНОСТ!ДОБРОВОЛНО!Това не е да се събудя днес и хоп СТАВА КАТО С ДЖОЙСТИК!
16
1
 
2
 
! Отговори
??? преди 9 години
Като цъкна върху текста,за да видя илюстрациите и ме прехвърля във фасебука , едно време като най много те пращаха в тялото
15
3
 
12
 
! Отговори
do ergena na 39 преди 9 години
ti si pulen tup*anar moito mom4e. I da se pravi6 na otstroumen ne ti se polu4ava. Boli go nekoi h*uq 4e si zodiq bliznaci, 4uku*ndur zastre*lqn.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами аз лично никога не съм спирала приятелят ми да излиза с неговите приятели, даже не му се и бутам да ходя с него...обаче и аз доста често си излизам по женски и не оставам капо.
13
12
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Разбира се с Майка зодия Скорпион и Татко зодия Лъв живеем на село!Тук имаме къща която нашите построиха през 1983-4 година.Тук се изля много бетон.Татко беше военен и много войници подчертавам ДОБРОВОЛНО(тогава отпуски нямаше много)идваха да помагат като после Майка правеше големи софри за тези НАРОДНИ МОМЧЕТА...ехх славно време - Духовата Музика свиреше и организма на България бе жив като сила и воля за САМОУВАЖЕНИЕ И СМИСЪЛ!Това е МАЙКА и ТАТКО-никога умалително и до днес сме ВЗАИМОВРЪЗКА
12
10
 
9
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Отново невярна ФАКТОЛОГИЯ с която 25 години НАРОДЕ ВИ ДОКАРАХА ДО ТУК....ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ-УМСТВЕНО-МАТЕРИАЛНА КАКТО НУЛЕВА ДУХОВНОСТ ПРИНИЗЕНИ ДО СКОТОВЕ В ЕДНО С ЗОМБИТА....и това благодарение на номер 13 с които лъжи ви докараха до тук!АЗ ВАШИЯТ ДУХОВЕН-АВТЕНТИЧЕН И ЕДИНСТВЕН НАРОДЕН ЛИДЕР ОТ НЕТА отново ще ви помогна както винаги съм правил спрямо вашето СЪБУЖДАНЕ от прокобата на ТЪМНАТА МЪГЛА на вашият принизен НИЩО-ЖИВОТ!Казвам-МАЙКО какво има за ядене?Майко *** имали тоалетна хартия?
11
8
 
20
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
До 11Е много ясно не е яденето----а ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ!Аз на Майка никога не съм казвал МАМО-НИКОГА-вижда ми се лигаво още от малък при мен в живота е така незалагам на ЛИГОТИИ-а на ФАКТОЛОГИЯ спрямо действия относно моето АЗ.Ако ме уважавате-непредавате както и ВСЛУШВАТЕ в СУПЕР УМНИЯ МИ изпреварващ събития-факти относно време и пространство-РЕЧЕТИВ то вие сте ИНТЕЛИГЕНТЕН от пол М-Ф и имате място до моето рамо в живота.Помагам и непредавам до гроб....спрямо доказани БОЙЦИ!ОХХХ МНОГО СЪМ УМЕН
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бориславе, какво значи "Майко, сложила ли си?"
9
4
 
2
 
! Отговори
Гуру Брахмапутра преди 9 години
Бре, Красимире, откъде го изкопа този: facebook/scrolldroll?Че то в този сайт само индиянците ... на Индира Ганди и брат му! Ама не Брат Пит ...
8
0
 
15
 
! Отговори
gosho преди 9 години
До много съм си добреPich ti si moqt geroi
7
2
 
25
 
! Отговори
много съм си добре преди 9 години
За вас лъжа за мене истина ,но когато някой от вас успее да изкара 20г. с македонка с арменска уста ,а на всичкото отгоре да не може да се разведе защото не е женен за нея да дойде да обясни каква е разликата.Мисля ,че съм за народна пенсия.