Обвързан и свободен мъж. Каква е разликата?

Вижте веселите илюстрации, които показват как се променят мъжете
Обновена: 11 яну 2015 09:05 | 10 яну 2015 20:32, Красимир Ангелов
93

Снимка: facebook.com/scrolldroll

Шегаджиите биха казали, че на този свят има 2 типа мъже – свободни и обвързани. И макар че нерядко се случва те да преминават от едното положение в другото, представителите на силния пол толкова се променят, че понякога просто не можеш да си представиш, че става дума за един и същи човек.

По този повод хумористичният сайт ScrollDroll публикува серия от весели илюстрации, представящи разликата между свободния мъж и този, който вече е намерил по-добрата си половинка. Май има нещо вярно, нали?

Още свежи снимки и илюстрации може да видите тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: мъжеобвързан мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Разликата между свободен и обвързан мъж е само в акъла. В останалите атрибути няма разлика. Борко, момченце, много се напъваш, а това не е полезно. Май всичко ти "идва отръки", най-паче любовта...
65
6
 
0
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
ВРЕМЕТО Е БЛИЗКО!АЗ ВАШИЯТ ДУХОВЕН-НАРОДЕН-АВТЕНТИЧЕН ЛИДЕР В БИТКА 15 ГОДИНИ В НЕТА СРЕЩУ СТАТУТКОВОТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРЕДАМ ДО ПОСЛЕДНА КАПКА КРЪВ КАКТО СЪМ ДОКАЗВАЛ ТОВА КАТО НЕПРОКЛОНИХ ГЛАВА И ВИ ДАДОХ-ВОЛЯ-КУРАЖ И СИЛИ ЗА БОРБА-БИТКАТА ЗА ВАШАТА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!ОЗДРАВИТЕЛЕН РАДИКАЛИЗЪМ С МЕН ВАШИЯТ ДУХОВЕН-НАРОДЕН ЛИДЕР!СВЕТА ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯ!ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА *** И НА ВАШАТА ВРАТА БЪЛГАРИЯ!НА КОЯ СТРАНА ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ- НА ДУХОВНОТО-ИЛИ ЛИЦЕМЕРНОТО-ЛЪЖЛИВО В ЖИВОТА ВИ 25 г?
64
3
 
0
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Ти май не си чувало че съм зодия Близнаци асцендент Дева два пъти планета Меркурий от което следва МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА ЗА ТЕБ...спрямо да ме ПОДКУПИШ защото АЗ СЪМ СЕ КЛЕЛ В ИМЕТО НА ХОРАТА И НАРОДА НИКОГА АМА НИКОГА ДА НЕ ГИ ПРЕДАМ КАКТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ УПРАВЛЯВАЛИ СТРАНАТА ЗА 25 ГОДИНИ!С днешна дата това е ФАКТ и пред мен хоризонта е подготвен за ДУХОВЕН ЛИДЕР НА НАЦИЯТА(хората копнеят за такъв като мен-тук в нета тренирам за после)Е като си дърта нищо всички някога остаряваме-АЗ на 102!
63
1
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Благодаря за топлите думи но все пак АЗ съм сериозен МЪЖ(мисля това не е новина)и държа на ФАКТОЛОГИЯТА ДО ГРОБ!Пишеш за зеле-трушии-свинско и винско....а работа-заплата имаш ли?Това не пада от небето а трябва да се закупят нужните елементи за да е пълна мазата ни.Ти как си?Какво ниво и мироглед имаш за Дом-Работа и семейна служба където няма лиготии а стегнатост в изказ и послание?Отговорен човек съм и първо свеждам какво ще правим а после действам-ГЛУПАЦИТЕ като тези с нерви по мен обратно.
62
1
 
3
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Наслушах се на много негативни обиди по мой адрес и може да се каже че леко се разстроих сега докато вече си смуча домашното пивко винце с свинска пържолка която вече ми е готова(Майка ми я направи).Разбирам че сте ЛАБИЛНИ-ПРЕНЕБРЕГНАТИ жИнИчКи и затова си показвате истинския облик пред мен(аз съм психолог номер 1 и ги умея тези неща)ноооо искам да ви кажа АЗ ВИНА НЯМАМ.В нета понякога си пиша по малко години и лелите на 40 г.ми казват върви при малките момичета хлапако не ти е тук мястото.Е?
61
2
 
0
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Племенника ми сега замина с една кола приятели и те ПИЧОВЕ-ЕРГЕНИ(аз уча него как да се държи а той тях)да жулят едни като вас които много ги разбират нещата за живота толкова много че докато ги обясняват научно здраво са налапали мухите или нещо друго.....Моят племенник е висок строен и мноо попива от мен неговият прекрасен вуйчо който го уча докато тече потока от думи(шлака)на такива като вас да си пие пиенето и да се прави колко му е интересно....след което да каже време е да ти го сложа.
60
6
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Разберете ме правилно Дами аз секс с стари жени на 35-45 години немога и НЕИСКАМ ДА ПРАВЯ.Гади ми се при положение жИнИчКи с нерви сега по мен сте омачкани и превъртели километража.Какво да правя с вас и вашите гладки мозъци....едно голямо НИЩО!Нека подходим отново сериозно по ТЕМАТА и ясно си кажем приоритетите в живота иначе се получава преливане от пусто в празно!Момичетата ученички-студентки от нета ме ОБОЖАВАТ като дори недавам пари по тях(СНАКСА И ЗАЙО БАЮ с награди вътре не се брои)
59
2
 
0
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Е как да ме оставите като СТЕ ПРОСТИ!:)На простите-*** и Господ им прощава.И да си пиете ЛЕКСОТАНИТЕ РЕДОВНО по мен че чичкото с бялата престилка пак ще ви се кара че не сте успешен случай на база Карлуково!:)*** МОЙ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ-РАЗБЕРЕТЕ МЕ ЯСНО(за 15 години неуспяхте спрямо вашето УМСТВЕНО-МАЛОУМИЕ граничещо с ЛУДОСТ)ПЛАЩАЙТЕ СИ РЕДОВНО ДАНЪЦИТЕ ЧЕ ТАЯ ДЪРЖАВА ОЩЕ Я ИМА ИМЕННО ЗАРАДИ ВАШИТЕ ПАРИЧКИ!После като съм на кеф пак ще ви свирна да ме веселите мушмоли-ОК?:)
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, оставете го Борсилавчо, на него пак му се привиждат разни работи, защото е неделя и сестрата пак е закъсняла с хапчетата. Нищо, като си вземе лекарството след малко ще се кротне. А колкото до темата, няма нищо по хубаво от това да обичаш и да си обичан.
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ергене, ергене... дано сестра ти да се усети на време и да отърве сина си от малоумието ти. А ти вземи слез на земята, че мама и татко не са вечни и един ден като си отидат от тоя свят освен да се търкаляш по улиците и да ровиш из кофите защото мизерната ти заплата за нищо няма да стига... друго не остава пич. Даже и нета няма да можеш да си платиш, за да "жулиш ученички". А само след още 5 години, никоя ученичка няма да те поглежда защото няма да можеш да й даваш достатъчно пари.
56
11
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Няма какво да се му се чудите на живота ами го ЖИВЕЙТЕ без НЕГАТИВИТЕ които ви обсебват защото нямате силно АЗ присъщо само на Народен Лидер като Мен при това Духовен първи и последен след 1990 година!Имам племенник на 23 години(с по голяма сестра съм)и него го уча как да опази живота си спрямо проказата ИЗМАМА-ЛЮБОВ-МЕРКАНТИЛНОСТ.Зодия Скорпион е и мога с ръка на сърцето да кажа че много ме слуша като се превръща в утрешен ПИЧ-ЕРГЕН като вуйчо си който жули ученички за един СНАКС от нета.
55
3
 
12
 
! Отговори
един българин преди 9 години
Май няма нищо вярно в това.Единственото което със сигурност мога да кажа че е вярно, е снимката с портфейла.Няма как да бъде иначе.Като прибавиш и деца, докато тия деца не порастнат и започнат сами да работят и да печелят кой да ги издържа?Всичко останало са глупости. Не виждам нищо вярно.А, за киното например, винаги съм си избирал в средата места и сега е така - няма промяна.
54
7
 
1
 
! Отговори
Do 42 преди 9 години
Obichana obca, muhlio. Obichana i obichashta. Ne moje da te "zablujdiat", che si obichan. Ne mojesh da nasmognesh na dokazatelstvata. Za "prekarvaneto" neshtata sa prosti i iasni I za kolebania niama miasto. Ti znaesh dobre. Ubedena sym.
53
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Определено семейните имат ШКЕМБЕ и са по дебели и по глупави щом са се оженили !!!
52
3
 
17
 
! Отговори
Логика преди 9 години
Това с брадата си има обяснение !Когато целуваш брадясал жена ти веднага ще те изпрати да се обръснеш защото е боде а тяхната кожа е финна и се възпалява !При гейовете няма проблеми за вурста все им е в устата !
51
3
 
24
 
! Отговори
PACO-LOCO преди 9 години
Има някой истини,че ергените ходят брадясали,и аз на 2 седмици веднъж се бръсна.Най ми хареса картинката за портфейла.
50
3
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Бе вие що такава глупашка статия коментирате?
49
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тука се събирате някакви анонимни психари и си чатите...вие сте тотално изтрещели.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Полявиж пост 38
47
7
 
0
 
! Отговори
Поля преди 9 години
Благодаря ти много ,че ме върна в детските ми години Вие сте .........неспасяем ! 26 номер е поста до който адресирах мнение .......До 26 N Ергена на 40г,(писано ясно като за хора без килийно образование ;-) На вас обаче какво ви дават да пиете ,wie какво вземаte и какви ги ломотиte аз това не знам ;-)