Зимна приказка! Играй и спечели!

С Dnes.bg и Posoka.com можеш да спечелиш страхотни награди
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 яну 2015 10:00 | 12 яну 2015 09:58, Александър Попов
Зимна приказка! Играй и спечели!
Снимка: Dnes.bg

Зимата е сезон на любими празници и вълнуващи снежни емоции. Всички ние дълго пазим спомените от зимните разходки и игри, страхотните спускания, празничното настроение и споделения уют.

Като част от кампанията „Зимна приказка” в Dnes.bg сайтът, съвместно със спонсорите на проекта Posoka.com, организират онлайн игра за периода 12 – 31 януари 2015 г.

За да участвате в играта, е необходимо да споделите снимка от вашата зимна ваканция – любими моменти от пътувания в страната и чужбина, коледни и новогодишни емоции, и да я публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки в секцията „Участвай”.

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, ще имат шанс да спечелят страхотни награди - 1 награда за снимка с най-много харесвания и 2 награди за снимки на лотариен принцип – всяка от които по 100 лв. отстъпка от екскурзии и почивки на Posoka.com.

Повече информация за Условията на играта и наградите можете да прочетете в Правила и Награди. Потребителите, които ще гласуват за избрани от тях снимки, ще трябва да въвеждат код за идентификация.
 
Очакваме с нетърпение вдъхновяващите кадри и ти желаем успех!

Участвайте в играта тук!


Още по темата: играЗимна приказка
Още от
Спонсорирано съдържание