Балет "Тодес" ни показват "Танцуваме с любов"

Новият спектакъл ще бъде представен в София и Велико Търново
13 яну 2015 13:36, Александър Попов
0
Балет "Тодес" ни показват "Танцуваме с любов"
Снимка: АВА

Балет "Тодес" ще покаже новото си шоу "Танцуваме любов" в София и Велико Търново на 1 и 2 февруари, съобщиха организаторите от Дегрис.

Спектакълът - зрелищен и хумористичен, е за любовта на сцената и извън нея. Заглавието не е случайно. За 28 години от съществуването на балета любовта има постоянно присъствие не само на сцената, но и извън нея. През годините в трупата има не само влюбени двойки и сплотени семейства, но и романтични връзки с драматичен край.

През изминалата 2014 година примата на балета Камила Вахаева и солистът Павел Волосов са станали родители на първородния си син Адам.

Развръзките в личните отношения обаче не се отразяват на професионалните.

В "Танцуваме с любов" за първи път участниците "разголват" емоциите си пред зрителите, дават възможност да се надникне в задкулисния живот на най-популярния балет в Русия. Балетмайстор и постановчик на "Танцуваме Любов" е Алла Духова, основала "Тодес" през 1986 година.

В представленията в София - в зала 1 на НДК, и Велико Търново - в ДКС "Васил Левски", балетът ще включи и публиката. Зрител, избран от балета, ще може да си направи снимка след постановката с част от танцьорите.

Билети на цени от 30 до 60 лева се продават в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: балет Тодес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари