Къпи се до мечка, вечеряй до лъв

Австралийци отвориха уникален хотел в зоологическа градина
Обновена: 15 яну 2015 16:24 | 15 яну 2015 11:30, Красимир Ангелов
25

Снимка: Jamala Wildlife Lodge

Австралийски хотел, разположен в зоологическа градина в Канбера, предлага на своите посетители уникални усещания -  като например вана в близост до мечка, вечеря в компанията на лъв или хранене на жирафи през балкона, пише британският "Дейли мейл".

Уникалният хотел се нарича "Jamala Wildlife Lodge" и дава възможност на клиентите да почувстват част от Африка в сърцето на Австралия.

Стаите за настаняване са изградени в близост до клетките на животните, които са разделени от гостите само със стена от дебело стъкло. Пакетът “ол инклузив“ пък включва хранене с три ястия в непосредствена близост до диви животни.

В зоологическата градина са обзаведени 18 хотелски стаи за общо 26 човека, като някои от тях са кацнали между клоните на дърветата, откъдето може да се дава храна на жирафите.

Хотелът имал за цел да образова посетителите и да им подскаже какви прекрасни животни са застрашени от изчезване.

Приходите от нощувките пък ще отиват за финансиране на програмата за размножаване на зоологическата градина и на аквариума в Канбера, съобщава БТА.

Още снимки от хотела може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А па я свека вечер си спим до онио дзвер , жена ми :D :D :D
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на 2-ра снимка вместо мечка трябвало да сложат магаре.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отвратително!Горките животни, по цял ден какви маймуни са принудени да гледат!
14
1
 
15
 
! Отговори
с преди 9 години
Хъм. Аз пък искам вечеря до клетката на Синди $мешника. Да го видим поне що за животно е, понеже досега от клипчетата, снимките и най-вече коментарите му, знаем без съмнение, че е див чалгар, некадърен фотограф и извънредно комплексиран панелен ***.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Върха на атракциите е да спиш в една спалня с кобра.
12
2
 
7
 
! Отговори
виц преди 9 години
Отива заека да пренощува в този хотел и решава да си поръча компаньонка за през нощта. Предлагат му мечка-стръвница,лъвица, лисица, но той искал нещо по така, нестандартно. Упътили го към една от стаите, където си дрямала Боата, уморена след поредния обслужен клиент. Когато влязъл тя го взела за рум-сървиз, лапнала го и пак задрямала. По едно време в просъница си рекла Абе, тоя да не беше клиент. Бързо го изплюла, Заекът се се изправил, забърсал потта от челото и рекъл Е-е-е-егати ми.та.
11
1
 
15
 
! Отговори
* преди 9 години
И мечока ходи до тоалетна :) И вечеряш и гледаш на лъвът фъшкиите ... и луди пари дават за това , а когато видят крава и овца си запушват носовете - това , ако не е извращение : Здраве му кажи
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ако има дефектно стъкло и някое жУвотно реши да го изпита к'во пра'им
9
1
 
17
 
! Отговори
до 14 преди 9 години
а според мен е обратното
8
1
 
12
 
! Отговори
Фън преди 9 години
До от сидни ав$$тралияЩом си "земал" и "джипка" ни ясно :D
7
13
 
5
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
И ВИЕ живеете така, кучета около вас, всеки ден ходите покрай глутнициФайв стар Лайф стайлколко хора ги изядоха кучета в БГ? за последните години?Тук От 18 век от както има статистика 146 човека са изядени от акулиПроверете! 146 за няколко века! Има офицялна статистика на правителствения океаноложки сайт! Пише го и в ВикипедияЗащо всяка година се пръкват по 10 нови филми как ни ядът акули?Повече са филмите от колкото изяденитеОбаче никой не прави филми за БГ кучета щот не му пука за гета
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спалните са обградени с маймуни-ексхибиционисти.
5
1
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
До от сидни ав$$тралияЖалко , че този от който е зависело дали да те приемат там те е пуснал , гаден *** , кой си ти че ще казваш кой да идва там и кой не ?? Натресъл се гладен *** там наготово и вече е по - католик от папата !
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Discoveryслед време ти пожелавам и на теб да красиш нечия вечеря от клетка. Също така ще ти светкат, чукат по стъклото по всяко време за забавление. Ама нали е много креативно и интересно, та ще си мълчиш.
3
14
 
4
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
Ако зависеше от мен ще затворя всички летища и пристанища да не идва никой!Площ колкото КОНТИНЕНТАЛНА ЕВРОПА която е 2 МИЛЯРДА но тук сме 20 МИЛИОНАНяма задръствания трафик,80-те райски острова (повечето между Сидни Бризбън), джунгли и дъждовни гори до Сидни, десетки водопади в джунглата до които ходя съвършена красота, безкрайните плажове до хоризонта по които караме жипки, кораловия риф до Сидни сред красиви риби корали, земал съм си техника за подводно сниманеЗаплати по високи от Америка
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛОШО нема само да внимават с Мечока че е Бая КРАДЛИВ
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е извратено