Да предложиш брак в тоалетна или в хамбургер...

Вижте абсурдна предсватбена романтика
Обновена: 22 яну 2015 09:27 | 21 яну 2015 20:08, Александър Попов
6

Снимка: klyker.com

Предложението за брак може да се превърне в един от най-романтичните моменти за всяка двойка, но може да бъде и катастрофа.

Има хора, които в опита си да бъдат оригинални, са склонни да поискат ръката на любимата в тоалетна, да я изненадат с годежен пръстен в хамбургер или да зададат сакралния въпрос "Ще се омъжиш ли за мен?" изписан върху крава. И в последния случай трябва да са доволни, че не са ги погнали природозащитници.

Вижте предложения за брак в галерия на klyker.com, които са далеч от романтиката, но със сигурност ще бъдат запомнени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: брак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
mda преди 9 години
Моето предложение за брак беше далеч по-предвидимо от горните, но се надявам че съм го компенсирал с леко сктравагнтната сватба...
3
9
 
0
 
! Отговори
морски преди 9 години
Днес от 16 ч. пред президентството ще се проведе протест срещу посещението на гл.секретар на НАТО у нас и световната агресия на НАТО.
2
1
 
23
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Едно време кат ерген гледам на автогарата едно младо слаза от рейса с две големи бохчи ама едвам ги мъкне и отивам та му викам-дай ти помогна бе моме да са не спънеш са проснеш тука,че после барабар с бохчите требе та носа,пък тя са засме и вика-ей таквоз предложение никой не мий правил,дай да са земем ако искаш та цел живот на ръце да *** носиш и ей тай стана бе,не кат сега да търсим нужник са уговаряме,та таквиз прости сме били ама педесе годин са водим и са трайме а пък сега-айде то са знай...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле, ужас!