Младите японци любят секс кукли, залагат на виртуална любов

Проявяват малък или никакъв интерес към любовния акт
21 яну 2015 13:03, Александър Попов
31
Младите японци любят секс кукли, залагат на виртуална любов
Снимка: Reuters

Национално изследване установи, че 49,3 на сто от пълнолетните японци не са правили секс през последния месец, пише в. "Телеграф", цитиран от БТА.

Това се дължи на хроничната умора от претоварването с работа и на липса на интерес към противоположния пол. Една трета от японските мъже на възраст между 25 и 29 години проявявали "малък, или никакъв интерес към любовния акт".

Раждаемостта в Страната на изгряващото слънце непрекъснато спада. Според някои прогнози населението на Япония ще се свие с една трета през следващите 50 години. Проучването на сексуалните нагласи на населението е извършено от японската Асоциация за семейно планиране.

Една четвърт от анкетираните японки доверили, че за тях сексът е прекалено отегчителен. 17,8 на сто от запитаните дами признали, че се връщат прекалено изтощени от работа, за да се отдават на любовни ласки.

Асоциацията констатирала, че в градската зона на Токио и покрайнините му, която е населена с 35 милиона жители, се раждат годишно едва 250 хиляди бебета. Повечето млади японци от мъжки пол предпочитат виртуални връзки отколкото истински срещи с жени от плът и кръв. Все по-често секс куклите заменят живите партньорки, изтъква изданието.

От друга страна японските жени намират мъжете за прекалено обвързващи и предпочитат свободата пред брака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Япониясекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Япония е колония на САЩ, така че-виновни са!
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълнолетните японци - ами там е пълно с хора на преклонна възраст. Средната продължителност на живота при японките е 86,1 години, а при японците 79 години. Нормално е тези на по 80-90-100 години да не са правили секс последния месец, а ги включват в статистиката.
7
7
 
1
 
! Отговори
Порнтних преди 9 години
Ох не знам за япончовците, но ако намеря кукличкага от това клипче, ще я изнасиля за разлика от агресора й. https://youtube/watch?v=VM0LEJ8S3xc
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
навсякъде в цивилизования свят раждаемостта е ниска ,дори в европейски държави с многомилионни емигрантски общности като цяло не е голяма и то най-вече защото коренните жители буквално не се възпроизвеждат,населението на Земята се увеличава ама за сметка на "белите" и затова не е чудно,че се прогнозира все по-висок % безработни,все по-гладни и все по-голям натиск към Европа,ще дойде и нашият ред,имаме много земя,хубав климат а малко народ,но никой не ни е виновен
5
6
 
4
 
! Отговори
бат Ицо преди 9 години
Повече да не ми дават Япония за пример!
4
6
 
6
 
! Отговори
чОгун преди 9 години
абе тия изследвания не са верни аз от достоверни източници знам,че японците се сношават ,като магарета...това е нация ,която може да служи за пример във всяко отношение........
3
7
 
40
 
! Отговори
?!? до 2 преди 9 години
Хората ти казват, че са преуморени от работа, не та не, САЩ виновни. В Нигер всяка жена има по 10 деца тънещи в отчайваща мизерия- САЩ виновни. В Русия 55 000 мъже годишно загиват пряко от злоупотреба с алкохол- САЩ виновни. У нас беззаконие и лицемерие-САЩ виновни. Абе направо си регистрирай ник "САЩ виновни" с три удивителни и копирай същия коментар отдолу под всяка една статия.
2
19
 
17
 
! Отговори
АНТИТОЛЕРАСТ преди 9 години
Американските "евро-атлантически ценности". И тука са довели, до системни деградация, и разпад.
1
0
 
20
 
! Отговори
ggg преди 9 години
Nachaloto na kraia. Tendencia zabeliazvana vuv visokorazvitite strani ....