Сами на св. Валентин? Вземете си скорпион или хлебарка!

Безгръбначните ще ви напомнят за кусурите на бившия
Обновена: 26 яну 2015 13:00 | 26 яну 2015 12:58,
11
Сами на св. Валентин? Вземете си скорпион или хлебарка!
Снимка: Архив Reuters

На всички, които се чувстват самотни за Свети Валентин, зоологическата градина в Сан Франциско, предлага да осиновят съскаща хлебарка или гигантски скорпион, които да им напомнят за бившите им любими, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

С програмата, запазена обикновено за миловидни създания, като пингвини и панди, зоологическата градина привлича вниманието към не така привлекателните си питомци.

"Тези безгръбначни са агресивни, активни, стряскащо нощни. Точно като бившия ви, те обикновено са в по-ниски места, където се окопават", обяснява зоологическата градина на страницата си за пустинния скорпион. - Точно като знаете кого, когато мине подходяща жертва, скорпионът я сграбчва и ужилва... Очарователно."

Срещу 50 щатски долара всеки желаещ може да осинови скорпион. Зоологическата градина ще му изпрати сертификат и препариран екземпляр. Хлебарката валентинка представлява "отломките от любовния Ви живот". Тя е по-евтина - 25 долара.

"С малко късмет това щедро дарение ще ви освободи от лошата любовна карма, така че никога повече да не се сблъсквате с хлебарка", пише зоологическата градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Пъзел преди 9 години
Много хора се притесняват, че на Св. Валентин ще са сами...Що не се притесняват на 24 Май, че са прости...
8
2
 
7
 
! Отговори
До scorpion преди 9 години
В случая става въпрос за животинче. Бившият ми приятел е зодия Скорпион - егоист до небето. Почти 2 год. след като се разделихме още е сам ... само майка му може да го изтрае.
7
1
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Бившият партньор - няма значение мъж или жена :)
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До scorpionЕвала батко! - "На по-високо ниво сме"Но явно простотията ви остава на още по-високо ниво, щом не я виждате от това!
5
1
 
5
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
А срещу 100 долара някой юнак ще и обърне "джуките" отдолу та да забрави и самота па и всите роднини/камо ли бившия/.
4
1
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
Много погрешно мислене. За 50 долара със сигурност ще се намери някоя "скорпионка" да му разтресе валентинките за поволин час, че и жива ще бъде, няма да е препарирана...
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За ***... Извинявам се, за Св. Валентин да му мислят католиците. Аз ще си празнувам Трифон Зарезан ;)
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бившия? А защо не на бившата? Аман от сексистки тъпотии.
1
11
 
6
 
! Отговори
scorpion преди 9 години
Скорпионите както знаете сме най-магнетични,най-най- ! Няма средно положение при нас.Много,изключително много рядко прощаваме на някой,който се е опитал да ни преметне или да се възползва от нас.На по-високо ниво сме и другите постоянно трябва да се доказват.Всеки Божи ден.Всеотдайни,точни,верни,истински хищници.Доминиращи и много отмъстителни.Всеки сам си кове отношенията с нас.Не е наша вината,че не ни издържат на темпото.