За Родину! С бутилка водка и джапанки от сланина...

Вижте кадри от руската действителност
Обновена: 30 яну 2015 07:40 | 29 яну 2015 20:22, Александър Попов
295

Снимка: kaifolog

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: Русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
10
 
15
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
До Anonymous 233Защо руснаците никога не са снимани лошото в другите страни? И да не разпространява снимки във вестниците? Може руснаците все още остава култура и уважение към другите народи?
139
10
 
13
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
До Anonymous 233О, не трябва да се про руски сериали! Разгледай американските филми - те са триста пъти съсипа Америка и милион пъти спаси цялата Галактика! Филми и са предназначени за това, за да угаждам на нервите на зрителя. Както системно, постоянно выкладывание негативни снимки на медии - създаване на негативния имидж на страната. Не виждам 150 милиона работещи, живеещи ежедневието си хора. Не виждам снимка на детски смеят хората, не виждам красиви жени. Русия се опитват да покажат страна духове и тупиц. Аз, идвайки в България, винаги е снимал само добро. Нямате нищо лошо? Защо руснацит
138
14
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Реакциите на руските лакеи са още по-показателни от снимките. Много просто племе сте. Пък хайде сложете вие една сесия с високоморални и одухотворени изображения.
137
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Я РусскийУважаеми, да оставим снимките настрана, достатъчно е човек да изгледа някой руски криминален сериал. Там ще се нагледа на потресаващи "ресурси", пред които тези снимки бледнеят.
136
6
 
8
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
Много съжалявам, но този ресурс се опитват да формират изображение на ***, агресивен руски. Други страни, които не могат да бъдат всичко хубаво и nafotografirovat отрицателна? Можете да, но се опитват да очернят единственият руснак. Покажи ми един руски медии ресурс когато клеветят и се опитват да се смесят хората в България. Няма такъв. Продължаването на този ресурс за качване на снимки в Русия, но винаги отрицателна. Хубави снимки тук не обичат Русия. Заключение: Не Bratushka. IMHO.
135
6
 
10
 
! Отговори
адв. Иван Жерков преди 9 години
Елементарна, дори глупава , тип Гьобелсова пропаганда!
134
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не, пдобони снимки не могат да се наmeрят толкова наситено в нито една държава. Само в тази, която липсва професионализъм, всичко се прави през пръсти и нищо не се прави до край. Това е светът, в който живяхме 45 години, това е светът, към който някои още изпитват носталгия. Смешно, забавно, но само отстрани!
133
3
 
12
 
! Отговори
Russia преди 9 години
Абе, какво антируско намерихте тук? И защо го наричате статия?? Това са просто снимки - всеки вижда и решава за себе си. Чугунените глави ще видят заговор срещу Путин, а нормалните хора ще се посмеят и няма да си извадят изводи за ВСИЧКИ руснаци. Каква фондация за Америка намесихте, какви пет лева???
132
1
 
14
 
! Отговори
batman преди 9 години
Джапанките от сланина къртят мивки!!! :))) Молодци!
131
4
 
19
 
! Отговори
BOYAN преди 9 години
Какво целят да ни покажат тези статии? Живея в Америка и само от вкъщи до работа такива снимки мога да ви нацъкам от американската действителност че човек да плаче ли да се смее ли.Американците даже харесват Путин а тук с някви снимки се цели да се унижи Русия.Онзи ден един колега ми каза че и той би се гордял да има президент който язди кон в тайгата гол до кръста и с пушка на рамо а не такъв който кара колело с каска
130
7
 
10
 
! Отговори
123 преди 9 години
И да гледате няма да видите.Не ви е дадено.В Русия и Народа има Дух на нация и държава!!!Те ще са вечни!Снобите и продажниците -наши и чужди -ще кичат смръдливите си телеса и нисши души с модни дрипи -материални и духовни ,но от това няма да смърдят по -малко.От злото ,алчността ,лицемерието ,безразличието и безотговорността с която съсипват човечеството! Ако си роден да пълзиш-няма да полетиш,дори да ти пришият еврокрила .Позор за автора!!!
129
8
 
4
 
! Отговори
Мдаа преди 9 години
Снимка 9 говори много! Най-вече за рускините!
128
8
 
13
 
! Отговори
nnn преди 9 години
Подобни кадри могат да се подберат във всяка страна. Искате какво да ни кажете??? Друго срещу Русия имате ли? Нареждате се в редиците на неблагодарниците. В лошия СОЦ ние живеехме по-добре от руснаците, те едва ли не ни даваха без пари нефт, който препродавахме,а в бензиностанциите бензинът беше 0,20 лв, билетът за транспорт 0,04 лв и т.н. Но промитите мозъци от къде да знаят???
127
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фондацията "Америка за България", която финансира всички противобългарски мероприятия ,е минала в нелегалност. Ни телефони, ни присъствие. Оставила е само няколко *** да драскат по форумите.
126
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оф, оф, оф... Ами ако трябва да се покаже българската действителност, ще ни се доплаче...
125
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От днес официално спирам да посещавам този сайт. Това е сайт на една група русофоби, които нямат никаква връзка с реалността и на една Михаела, която си споделя сексуалните изживявания. Край на dnes-а.
124
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко ви плащат за тези анти-руски статии, които започнахте да пишете всеки ден?
123
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уважаеми господин Попов, може ли да ни кажете на профилната си снимка в носа ли си бъркате или си смучете палеца. Благодаря! П.С. Извинявам се ако грешно съм изтълкувал действията Ви, моля поне бана ми да не е за седмица, все пак нищо не съм писал за варненската охранителна фирма!
122
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяко нещо, което почва да преминава границите отвръщанава, затова у нас журналистите се броят на пръсти, иначе има много журналяги!
121
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ниско паднахте хора. Утре ще се заврете в някоя руска тоалетна за да докажете че мирише по лошо от американските! Почвате да отвращавате.