Колко струва бургерът в "Макдоналдс"? Eдна прегръдка!

До 14 февруари в САЩ ще може да се плаща на касата с опцията "Любов"
Обновена: 4 фев 2015 12:07 | 4 фев 2015 12:05,
18
Колко струва бургерът в "Макдоналдс"? Eдна прегръдка!
Снимка: YouTube

Веригата за бързо хранене "Макдоналдс" предприе промоционална кампания, в която бъргърите в нейните заведения до Свети Валентин ще могат да бъдат купувани с...прегръдки, пише в. "Дейли Мирър", цитиран от БТА.

До Деня на влюбените на касите на ресторантите "Мак" ще може да се плаща с опцията "Любов". Служителите ще насърчават клиентите да звънят на членове на семейството и да им казват, че ги обичат или да направят няколко танцови стъпки. Те ще се считат за платежно средство, наред с прегръдките и допирането на длани.

В дадени часови пояси ще бъдат раздавани и награди.

Рекламата на промоцията за пръв път беше излъчена по време на Супербоул. От "Макдоналдс" се надяват да привлекат много нови клиенти, което е и крайната цел на кампанията. Но тя ще е валидна само за заведенията от веригата, действащи на територията на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко струва бургерът в Бг...един вот...
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nii pak u na6e selo ne obi4ami Makdonaldsa,qdemi slanina I se kefim na rusnaciti,6tot I te sa kat nas bedni I ne6tastni I se propivat ot ne6tastie I ednoto ot malkoto im udovolstviq e da vikat sre6to amerikata. ala vii ne razbirati ua.Ataka mu e maikata.... a ba6tata ne znam moje bi liliPutin uaaaaa
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
abe ako stane duma za ne6to amerikansko zaspalite rusofili vednaga po4vat da pliuqt I go mislqt za patriotizum.umreli mozuci.kakvo lo6o za 1 den da si napravqt reklama.Rusnacite imat li takiva verigi.nikoga na nqkoi rusnak mu diode ideqq za takuv biznes .samo krajbi,agresiq,ubiistva luji.v tova sa maistori.
8
0
 
7
 
! Отговори
от Хамериката преди 9 години
За кой макдоналс говориш за цените? само знай че в щатите макдоналса струва почти нищо и количествата са огромни - те затова плюскат там. Виж пържолите в ресторанта са доста скъпи.
7
1
 
11
 
! Отговори
... преди 9 години
До ИДИОТИИ,0.99 лв. струва в България най-евтиният им сандвич. Айде отиди за 99 ст. си купи пържола, ***. Друг е въпроса, че трябва да се заобикаля отдалече Мак Доналдс и на деца не трябва да се дават изобщо.
6
4
 
9
 
! Отговори
pff преди 9 години
Поредната американска простотия ! Как може американците да са толкова глупави ?!? И те сега ще се разтопят от благодат и ще казват за Мак Доналдс- Уауу, те се невероятни,страхотни,ще ни дадат да ядем прекрасната им здравословна храна само с една прегръдка ! Това е невероятно ! Най-прекрасния жест ЕВЪР! Шапка им свалям на компанията че ги въртят на пръста си хората !
5
3
 
7
 
! Отговори
:) преди 9 години
Както е тръгнало, скоро ще струва 5 рубли :)
4
2
 
12
 
! Отговори
wtf преди 9 години
Десет дена безплатно затлъстяване!
3
6
 
5
 
! Отговори
Супер патент преди 9 години
"Но тя ще е валидна само за заведенията от веригата, действащи на територията на САЩ."Може би следващата стъпка на Макдоналдс е да патентова чувства като любов,обич,грижа за близкия.Всеки който се влюби или сключи граждански брак ще дължи патентна такса на Макдоналдс в размер на едно Макдоналдс меню за двама.Аз обичам Макдоналдс и тяхното меню:)
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За малко да се разплача.
1
12
 
24
 
! Отговори
Дарвин преди 9 години
Фалш, театър, фалшива храна и демокрация менте.