Facebook чукна 11, вижте как се промени в годините

Кой е предполагал, че социалната мрежа ще е толкова влиятелна?
5 фев 2015 17:51,
22

Социалната мрежа в началото се казваше Thefacebook. Беше достъпна за студентите в Харвард, а постепенно се отвори и за други университети. Снимка: Facebook

Социалната мрежа Facebook стана на 11 години.

Ако сте били част от социалната мрежа от отдавна, може би с тази галерия ще си припомните как изглеждаше социалната мрежа през годините.

Вероятно никой преди 11 години не е знаел, че Facebook ще има такова голямо влияние върху живота на хората по целия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фейса е строго рекламиран и от телекомуникационните компании,и фирмите за производство на мобилни телефони.2005-2006 те бяха почти изчерпани - разговори + СМС-и.Цената на услугите и телефоните падна, докато се появифейса и 3, 4г мобилни връзки.В резултат цените на услугите и телефоните скочиха многократно(срещу възможността да чатиш във фейса когато си вършишфизиологичните нужди в тоалетната)
18
2
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
Аз бих протестирал срещу пасивната политика на САЩ отностно ИД.Бих протестирал срещу ислямизацията на Европа защото съм ЗА незабавното мобилизиране на Америка и НАТО с цел унищожаване на всички терористи и ислямисти.Ще ме приемете ли на протеста с тея мои възгледи?Повечето хора на земята мислят като мен!!!
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко че фейсбук вече няма нещо общо с първоначалния замисъл, а се превърна в сайт за запознанства, гейбук и за капак - платформа за хиляди реклами и спамове за правене на пари на собствениците. Просто е напълно неизползваем.
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
8 февруари неделя, 12ч, шадравана пред президентството, протест срещу войната, НАТО и базите на НАТО.Разпространете и елате, няма значение от коя партия сте.
15
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вконтакте е къде къде по-хубав...мацки,филми музика...
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на мен по-интересно ми е след колко години и как ФБ ще умре...
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък чукнах 7 години откакто си изтрих Фейсбук акаунта
12
1
 
16
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Еее мойта жена се тамка седи та умора нема бе и кат тръгне на магазинат за олио и ориз дращи на айляците-айде че отивам на шопинг а пък кат земе да аресва-аресва наред та са не спира,то не било за шоколади по метар дълги,за талефони и помади ама нищо не фана де а веднаж пък иде и вика-мажо бе,днес кат аресвах наред съм объркала та и тебе съм аресала,кажи отде са трий,че ша ми са смеат хората бе-еее,викам туй не съм яз а магарето ***,то съм турил снимки и на двамата и хората се на бъркат ама нейсе
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 11Сам падаш в собствения си капан. Самият факт, че ти пишеш коментар тук те прави част от "Неуверени, недооценени в живота" и т.н. категории които поставяш за хората, които коментират тук. И защо да не коментират, защо да не изкажат мнение?
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой прави дейта сентър за няколко милиарда с няколко петабайта пространство и всичко това "безплотно" за хората. Колко сме наивни нали.
9
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност, самият факт, че уж това, което не ви интересува, ви кара да напишете коментар, подсказва доста неща за вас. Неуверени, недооценени в живота, никой не държи на мнението ви и прочее. Когато някой не се интересува от нещо и е силен успял човек с характер, той го подминава. Не те интересува Facebook, не влизаш по статиите да пишеш. Само един слаб човек може да бъде повлиян от една социлна мрежа, която е просто метод за комуникация. Също толкова слаб обаче би я плюл.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес в социалните взаимоотношения няма абсолютно никаква загадъчност като следствие от фейсбук. Всеки знае за другия къде е, кога е бил там, с кого ходи, с кого се е скарал и всички други словоизлеяния и ненужна информация с която се засипват едни други фейсбук юзърите. Всеки е като отворена книга за другия. Като се видят двама фейсбук приятели по улицата нямат какво да си кажат, понеже те вече всичко знаят с подробности какво се случва с другия от социалната мрежа.
7
3
 
8
 
! Отговори
;) преди 9 години
До АнонименСъвсем скоро ще дойде наказанието за всички тези хора, които не могат без фейсбук!Или ще го направят платен /с някаква годишна такса/ или ще го срине някоя хакер групировка.....
6
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
днес има хора, които буквално живеят във фейсбук. Те излизат не за да се забавляват с приятелите, а за да качат снимките от това и да видят колко лайка и коментара ще събере. Когато отидат на кафене първото нещо е да се отбележат във фейса, че са там. Последното нещо преди лягане и първото при ставане е да се отвори фейса. Ако нещо се случи с тази социална мрежа и тя спре да функционира не знам какво би се случило с такива хора...
5
3
 
21
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Затворих си профила преди повече от година. Best thing I ever did!
4
1
 
10
 
! Отговори
неебателен преди 9 години
мдаа ..влиятелна е само за повляните от нея а на мен ми влияе само за наклона на члена и то ако поискам
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чукна единайсе какво? Круши? Сливи? Катерици?
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Електронните ченгесари си ги слагам на бахура и продължавам напред!
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бил ли съм част? Момент да помисля... миии... НЕ!