Какъвто градът, такива и жителите му

Вижте най-странните образи от нюйоркското метро
Обновена: 9 фев 2015 20:05 | 9 фев 2015 20:04, Мария Захариева
73

Снимка: sobadsogood

Съвсем със сигурност може да се каже, че никога не знаеш какво ще ти се случи в градския транспорт.

Колкото пък по-шарен и космополитен е градът, толкова по-интересни са пътниците му. Вижте някои от най-интересните пътници, возили се в нюйоркското метро.


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да плюете всеки от вас тайно си мечтае да отиде да живее там. За жалост никой не си мечтае да отиде в мАсква.
38
0
 
0
 
! Отговори
За Сведение преди 6 години
снимка 6 и 29 са в Лондонското метро :)
37
2
 
6
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Баси кухото, претенциозно и неграмотно заглавие! Значи ако снимам 20 прошляка из София (а те са бол) това е определящо за града? Или 30 наакани от пиене московчани (че и те са бая), а? Каквато статията, такава и работещите в "медията"!
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44Разбира се,че е лош и отпадъчен.за това първата работа на всеки порядъчен комунист е първо да скъта милионите в капиталистическа банка,второ да накупи мезонети,вили и имения в държави с отпадъчен капитализъм и трето да изпрати потомството си да живее,развива и учи там.с останалите пари се почват частен бизнес за благото на всички другари по всички земни кълбета срещу съответната сума която отива в джоба на господаря а за робите -стар хляб и малко мечти ама и те свършиха..
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селянията е навсякъде. Най-гнусното нещо е да ядеш в градския транспорт, говори колко елементарен е човека. Шаренията и страните облекла не са проблем.
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ню Йорк е град с популация, по-голяма от тази на България. Съберете България в един град и го пуснете в метрото и тогава ще си говорим. Да не забравяме и факта, че целият свят с цялото си културно разнообразие е събрано в Ню Йорк.
33
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искрено се радвам, че не живея в Ню Йорк и САЩ да им гледам простотията на живо.Безмозъчни гмо хора, без мнение, абсолютни ***!Както казваха комунистите - Опадъчен строй е капитализма!
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Капиталистическа ***!
31
2
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Кисело е гроздето. :)))
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътувал съм и с двата метрополитена. В едното ухае на къпани веднъж седмично и гозби с чеснов аромат. Познайте метрото?
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДНЕС,като видя вече Миленчето Милотинова и звездите и,направо ми се ГАДИ!!!Обещавам Ви,че НИКОГА няма да гледам"журналистическите"и проблясъци!
28
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всеки пожелавам да го види тоя град. Аз бях на бригада там и това е най якото място, което може да се види. А всички тия различни хора са чара на града, където на никого не му прави впечетление, че другия е различен
27
3
 
9
 
! Отговори
asdasd преди 6 години
На никой не му пука как изглеждаш и кво правиш, а тук всеки гледа в чуждата паница.
26
9
 
13
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Който не му харесва да не ходи. И без това повечето българи са скарани с чуждите езици и не биха се чувствали комфортно даже и да им дадат безплатни стаи и храна в 4-те сезона. Повечето няма да могат да минат интервюто за визи, а да не говорим че едва ли имат 2 бона за самолет....
25
4
 
15
 
! Отговори
Реално преди 6 години
Ааааааааа това е най-безобидното,което можете да видите в Ню Йорк.....това е само върхът на айсберга.Реално метрото е пълно с бездомни и наркомани,а вонята от тях е ужасна.Тези снимки са само"гъдел" от действителността там.....
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимка 21Цецка Цачева на младини!
23
1
 
9
 
! Отговори
_ преди 6 години
Сега да се надяваме, че някой американски сайт няма да направи подобна подборка и за София...
22
2
 
5
 
! Отговори
Смешо :) преди 6 години
Е, не! Все още не сме ги стигнали американците в това отношение, което е отразено на снимките!Атрактивната дама от сн.27 предлагам да я сватосаме за Борислав Ерген 39г, при условие, че не успее да се ожени през следващите няколко месеца. Тогава, по случай 40-годишнината му, ще го женим ние :) Женичката изглежда достатъчно яка, за да може да помага ефективно в изграждането на прословутия втори етаж на дома му. Поне плочата сигурно ще може да бие!
21
3
 
8
 
! Отговори
ВТ преди 6 години
Типичен гръцки "войвода" на снимка 11 :D Страховитите им гей-дружини са стигнали и в САЩ :)
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
28, Абе щом го имаш това за забавно, разбрах те колко си елементарен. Такива като теб се хилят, ако някой се подхлъзне и падне на ледения тротоар примерно. Познах ли?!