Кучкова и Тачо се борят за "Златен скункс 2014"

Станишев, Цветанов и Бареков фаворити за отличието
Обновена: 10 фев 2015 11:51 | 10 фев 2015 11:51, Александър Попов
6
Кучкова и Тачо се борят за "Златен скункс 2014"
Снимка: Господари на ефира

Настоящият все още съпруг на Жени Калканджиева - Стефан Манов, и плеймейтката Елена Кучкова са сред номинираните за приза на "Златен скункс 2014", който се връчва от "Господари на ефира".

Боби Ваклинов връчи "миризливата" статуетка на Тачо заради шамара, който удари на бившата си любовница Зорница Линдарева. Кучкова пък бе отличена, че не знае името на министъра на финансите, въпреки че се фука с диплома по специалност "Финансово управление".

Все пак в надпреварата превес имат политиците. Кандидати за "Златен скункс 2014" са Николай Бареков, който стана първият политически лидер, свалил доверието си от собствените депутати, Сергей Станишев - за поредните изгубени избори от БСП, Цветан Цветанов - за това, че стана първият политик с ефективна присъда на първа инстанция.

Фаворитът за първото място на Боби Ваклинов е Христо Бисеров, който получи скункс заради обвиненията в данъчни престъпления и подадени неверни данни към Сметната палата.

Сблъсъкът между шоу и политика се допълва от последната кандидатка - шефката на ЦИК Ивилина Алексиева. Тя пренебрегна сигнал на "Господарите" за агитация на турски език по време на предизборната кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
me преди 9 години
Тачо и Цветанов не за скункс, а за присъда трябва да се борят. И директно да си влизат в затвора. Едният е с ефективна присъда (при това минимална за всичките му издевателства), другият е за затвор заради насилие срещу жена. Скунксът трябва да се дава за гаф, не за подсъдни деяния.
3
7
 
3
 
! Отговори
Българин преди 9 години
А какъв "скунс" трябва да се даде на тези бездарници от "господари на ефира?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви ни занимавате с упадъка и отрепките на обществото.
1
1
 
4
 
! Отговори
мп преди 9 години
Защо вкарвате хората в интрига-да се борят?Дай те им го,те ще се разберат помежду си.Недейте скарвали хората!!

Спонсорирани публикации