От приюта до любовта у дома

Вижте щастливия край на изтерзани домашни любимци
18 фев 2015 18:32, Александър Попов
26

Снимка: imgur

Много реклами ни пропагандират различни чудодейни хапчета и уреди, които само за месец ще ни превърнат в манекени или атлети и се онагледяват със снимки преди и след. 

Ние обаче ви предлагаме нещо истинско, което показва силата на любовта. Вижте една галерия на Adme.ru, в която са показани домашни любимци. Как те са изглеждали, докато са обитавали приют за осиновяване, и щастието в новия им дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Цицофил Гъзолюбов преди 9 години
Все го упреквам автора, че не показва достатъчно жени по без ***, ама това ми хареса! Браво Сашо, браво Попов!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички са много сладки :)))
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Загладили са косъма, а не като нас кучетата на Бойко...
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номер 12 прави мили очи, заради погрома зад него :D
15
2
 
21
 
! Отговори
evgobul преди 9 години
Много добри и показателни снимки...Браво!
14
4
 
24
 
! Отговори
bravo!!! преди 9 години
Браво ,браво ,браво за чудесните снимки и историите за тях.Бог ги е създал така както и нас.Първата снимка е покъртителна,човек трябва да няма сърце да остане безучастен.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета някои от коментарите и ми става ясно защо сме на дъното. Хора с такъв манталитет не могат да просперират. Злобата, егоизма и дребните душички дърпат назад. Явно не сме дорасли да живеем нормално!
12
26
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 9 години
Бездомни кучета има, защото ние като общество позволяваме да ги има. Не е кой знае каква философия да бъдат събирани и умъртвявани бездомните животните, за да може нашите градове да бъдат по-чисти и безопасни, но няма воля и най-вече разум. А и че стопаните са виновни и те са виновни, но ние трябва да се борим както с причините, така и с последствията. Аз съм човек, но не съм изхвърли животно на улицата, но пък ми се налага да търпя мръсотията, тях самите и т.н. - каква е моята вина?
11
1
 
28
 
! Отговори
стоко преди 9 години
Проблема е изцяло в човеците затова, че има бездомни животни обитаващи градската среда.
10
0
 
22
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Чудни са :)
9
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От дето са снимките там да Бегайте За проекти. Тука парите ни требват за бабите, дядовците и децата дето измират от глад. И зоополицийката с вазе да си заберете!
8
6
 
24
 
! Отговори
БАЙ РИСТУ. преди 9 години
ВСЕКИ СИ ШЕТА НА АКЪЛА. НО Е КАЗАНО, МНОГО,МНОГО ОТДАВНА ЧЕ, КОЙТО МРАЗИ ЖИВОТНИТЕ ,ТОЙ МРАЗИ И ХОРАТА. А КЪДЕТО НЯМА КЪШЕЙ ХЛЯБ ЗА КУ.ЖИВОТНОТО,ТО НЯМА И ХЛЯБ ЗА НЕГО, А КОЙТО ГО ИМА НО ДАВА И НА ЖИВОТНОТО ТО ГОСПОД И НЕГО ЩЕ ОСТАВИ ГЛАДЕН.
7
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В днес.бг очевидно имат някакъв фетиш спрямо кучетата. Почти всеки път когато вляза тук има статия и/или галерии с кучета и някакви дежурни фанатици възхваляващи кучетата. Тук е като някаква извратена секта.
6
2
 
49
 
! Отговори
do 2 преди 9 години
Абе вие куче мразците сте ми много забавни. Какво общо има осиновяването на куче и на дете? Аз имам и куче и 2 деца. Обичат се. Ти като си такъв човеколюбец защо вместо да критикуваш не осиновиш дете ти? Правиш ли дарения за деца? НЕ само люеш. Айде ... откъдет оси дошъл. Който обича кучета обича и деца.
5
3
 
31
 
! Отговори
do Doom преди 9 години
Пожелавам ти да се преродиш в улично куче в България :)
4
4
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
o tempora o mores
3
18
 
15
 
! Отговори
До SJH преди 9 години
Нещо си се объркал, в ***(нарочно с малка буква) кучетата са много повече хора, от оскотелите добитъци по улиците! За децата си прав обаче! Със здраве!
2
47
 
8
 
! Отговори
SJH преди 9 години
Представете си едно изоставено дете. И как ще се радва, ако има човеколюбиви хора, които го осиновят, вместо да (са човекомразци и кучелюбци) "осиновяват" кучета!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са мили!