Как точно се случи това?

Вижте снимките, които са против всякаква логика
19 фев 2015 22:02, Красимир Ангелов
18

Снимка: Reddit

Както много хора биха отбелязали, живеем в свят, в който абсолютно всичко е възможно. И въпреки всичко не спираме да се учудваме: Как е възможно да се случи всичко това?

В следващата галерия ви представяме няколко снимки, които са против всякаква логика. Те изглеждат весели, макар че на участниците в тях със сигурност не им е било до смях.

Вероятно единственото нещо, което вие може да направите от своя компютър, като видите тези кадри, е да ги изпратите на приятелите си, защото те едва ли биха ми повярвали, че това е възможно. Или най-малко биха се запитали: Как точно се случи това?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
пак цензура преди 9 години
Видях тези снимки преди няколко дни във facebook. Защо обаче сте махнали последната - а именно снимката на Обама в Овалния кабинет :)))))))
10
5
 
3
 
! Отговори
До Плавник преди 9 години
Първоизточника на всичко оригинално, забавно и креативно е Русия, всички снимки са взимани от фишки.нет, дори ако се загледаш в надписите в Хеопсовата пирамида, там в долния десен ъгъл на всяка една си пише че са от там. Дори и праисторическите рисунки са от там, ама тогава не е имало авторско право и някъде може и да липсва този надпис. Ако снимките са кофти и будят отвращение, знайте че са откровенна западна пропаганда, платени от Сорос!!!!
9
1
 
3
 
! Отговори
Бай Благой преди 9 години
Много интересно тогава как няма една повече или една по- малко като са "събирани" не от там а от "интернет" ?
8
3
 
5
 
! Отговори
Бай Благой преди 9 години
Много жалко е да крадете от други сайтове. Поне напишете че сте взели снимките 1х1 от Всички станахте "големи европейци", а номерата ви са типично нашенски. Много много жалко!!!
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой са си откровен фотошоп!
6
3
 
5
 
! Отговори
mp преди 9 години
Освен снимката с котката,всички други ми се струват нагласени,неистински.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мацата е върховна!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това с заклещиният е номер първите две железа отдолу за изрязани с флекс за да се намърдаи снима там няма спирала изобщо !!!Иначе си е направо капан за дебелаци !!!Най смешна е люлката на котката явно и харесва така да се люлее !
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
понеже повечето от сюжетите са с участието на ШОФЕРИ СЕЛСКИ, изобщо няма защо да се чудите. приемете го. шофьорите са най-долните ***, но освен това са и магьосници.
2
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Русия е уникално яко!
1
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимките с котката и овена са уникално смешни410