Пръсти на ръката показват ще биеш ли жената

Най-важна е дължината на показалеца и безимения пръст на мъжа
Обновена: 19 фев 2015 11:48 | 19 фев 2015 11:48,
16
Пръсти на ръката показват ще биеш ли жената
Снимка: Reuters, архив

Ръцете на мъжете издават какво ще бъде отношението им към жените - дали ще бъдат мили или груби с тях, установи канадско проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Екипът на проф. Деби Московиц от канадския университет "Макгил" в Монреал констатирал, че представителите на силния пол, които са внимателни към дамите, имат безименни пръсти, по-дълги от показалците. Когато се погледне дланта на мъжа, много лесно може да се установи какво ще бъде бъдещото му отношение към нежния пол.

Мъжете, чиито показалци и безименни пръсти са с еднакви размери, обикновено имат по-грубо отношение към жените.

Предишни изследвания установиха, че съотношението на показалците и безименните пръсти при мъжа се определя от хормоналното им изложение в утробата. Оттук следва и отношението на мъжете към жените, когато станат възрастни.

Когато мъжете имат по-дълги безименни пръсти спрямо показалците, те по-внимателно изслушват дамите, обичат да се смеят с тях, склонни са на компромиси и не жалят комплиментите. Те реагират по този начин, независимо дали са в сексуални отношения с жените, или са просто колеги. А мъжете с почти еднаква дължина на показалците и безименните пръсти били склонни към свади както с дамите, така и с другите мачовци.

Тестовете продължили 20 дни и обхванали 155 доброволци. Те попълвали въпросници за всеки свой човешки контакт с времетраене над 5 минути. От тях проличавало тяхното поведение, което било определяно като "добронамерено" или "свадливо".

Хората с по-дълги безименни пръсти в една трета от случаите показвали добронамерено поведение и с една трета по-малко свадливи намерения, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
verbal kint преди 9 години
Глупости. По-дългият безименен пръст показва по-голямо излагане на андрогени (тестостерон) в утробата. Високото им количество при мъжете ги прави по-мъжествени и следователно по-агресивни като цяло. Има и пряка връзка с дължината на пениса.
11
1
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
При мен пък показалецът е по-дълаг от безименния. Дами заповядайте при мен - гаранция "Петдесет нюанса сиво" ще ви се стори като "тетрадката" ако дойдете при мен... :D :D
10
1
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
тия и мене ме питха на улицата, ама им показах само дължината на средният ми пръст - за статистиките разбира се
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само като си помисля, каква сума е отишла за това революционно просветление, и направо ми се вие свят. Добре, че има кой да кльопа такива колосални открития!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз имам по-дълъг безименен пръст от показалеца. Моля дами заповядайте при мен, ще бъда доста мил ... хихихи.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой пръст на жената да се гледа дали ще ме бие?
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено, че от средния пръст зависи всичко! Това хората си го знаят от хилядолетия.
5
2
 
5
 
! Отговори
:) преди 9 години
Нали знаете, че по-принцип мъжете имат безименни пръсти, по-дълги от показалците, а жените - обратното. Мъжлетата с равни показалци и безименни, явно не са съвсем мъже и избиват комплекси, тупайки жените си.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз си мислех че важен е средния пръст
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, сега вече ще гледам точно тези два пръста на всеки от мъжете, които добре познавам - роднини, колеги, съседи, гаджета, бивши съученици и състуденти.После ще направя своя равносметка - дали казаното в статията отговаря на истината.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе как изобщо получават финансиране за подобни *** изследвания??? През леглото на спонсорите ли минават кандидатите?
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
баси глупостите