Кой каза, че любовта не е вечна

12 двойки, които доказват, че бракът е завинаги
20 фев 2015 15:52,
23

Снимка: polaroidblipfoto.com

12 двойки доказват, че за истинската любов няма граници. Те са успели да съхранят тръпката и уважението един към друг през целия си брачен живот.

В polaroidblipfoto.com те са споделили снимки от сватбите си, както и актуални снимки. На някои фотоси мъжете и жените дори са се облекли по същия начин, както когато са били млади.

Вижте затрогващите снимки в галерията. Някои от двойките са от над 40 години заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Вечностсватбалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
Обаче омраза и ненавист...оуууу, до гроб се носи! Има я и още как! хахаха
14
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Ама, сибирска, да си вечна да ми обясняваш, че имало вечна любов, ама си смъртна като всеки кожен сак, който се мъкне по улиците човешки! На кого пробутваш глупостите за недорасляци? Събуди се малко.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е то брака за гей двойки е разрешен вече на някои места по света,а вероятно след 20 години ще е и съвсем нормално,както се счита за нормално жените да имат право да гласуват.Брака реално е любов по един начин до време и после е съжителство и секса се разрежда и замества с платоническа любов.Накрая когато единия почине,другия си отива в рамките на една година.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой казва , че брака винаги се крепи на любов? Като всеки договор и брака носи сигурност. Много брачни двойки, да не кажа половината са проформа. Съпрузите спят в отделни стаи, делят си битовокомуналните разходи. Изобщо пълно лицемерие. Просто зад пред хората, заради децата, а и за снимка.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много приятни хорица изглеждат повечето, особено тези от 8-*** снимка. :)
10
0
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Снимка 12 някой да ми обясни за какво става въпрос и 11
9
8
 
0
 
! Отговори
Ранобуден студент преди 9 години
И защо единствената снимка на нормална двойка сте я сложили наи на края?
8
6
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
И не харесват вечната либОф като е между женски? Що така бре, верни умни пуритани? Колко от минусослагачите ще се закълнат, че след 40 години ще бъдат с партньора, с който са в момента?! Ама да си лягаш до него, да правиш секс само с него, да си с него, ако остане инвалид,, ако ви се роди дете, което има недъг, ако трябва да гладувате заедно, ако той или тя ви изневери да сте с него, ако нямате дете щот тя не може? Вечна? Дрън дрън...
7
3
 
2
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
Това се случва 1:1 000 000 000(милиард)!Иначе в моята приказна, нереална родина,до над 95%!?!...
6
5
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
хм....явно доста илюзионисти кръжат тук. Да не повярваш колко наивници цъкат снимки и вярват във вечното. Хаххаха!
5
2
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
az o6te ne sam obvarzana v li4nia si jivot . samo si 4akam liubimia 4ovek , kogato toi preceni , 4e mojem da si pozvolim
4
8
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
Мда, уважаеми...във векът на гейовете, яловите, липсата на сходни енергии за раждане на деца по естествен път, във векът на изкупването на всичко що сте надробявали преди и ..вчера... такава любов няма. Не случайно има толкова самотни майки и мъже, който не могат да поемат отговорност. Не случайно има толкова к?рви майки и мъже, които вземат родителските права след развод. Няма синхрон, няма любов, няма. Радвайте се на илюзиите си. 6 год. макс.
3
4
 
22
 
! Отговори
Пикачев преди 9 години
Защо пак ни пробутвате изгорелите евро ценности - говоря за снимка 12, за грозните лесбиики. Колкото и да се натискате и да ни успивате, никога няма да се съгласим, че *стията и лизбийството е НОРМА. НЕ, не е норма, това е патология.
2
13
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
И написах долното, защото през 2015 година се живее във времето на здравия материализъм, в който чувствата или илюзиите за емоциите се разпръскват все по-бързо и по-бързо и времето се забърза. Ако в това забързано време, в което лъжата цъфва наяве все по-бързо и намеренията се разкриват все по-лесно и по-лесно, ако след 40 години е още заедно с някой си там, това ще означава, че измерено в минало време това все едно са били 80 години заедно. Малко сложно стана, ама все тая.
1
12
 
6
 
! Отговори
=== преди 9 години
Времената, хората, отношенията се промениха. Това, което показвате е история. Ако след 40 години видя подобно нещо, да ще си спомня, че съм видяла тези снимки и ще кажа - да, съществува. Понеже се съмнявам жестоко да набарате такива индивиди, които сега са се намерили и след 40 год са още заедно, ...тези минали истории не са ми интересни.