Архитектурни и инженерни катастрофи

Вижте комични кадри - следствие на човешката глупост
26 фев 2015 21:00, Александър Попов
14

Снимка: klyker.com

В желанието си да бъдем креативни или в търсене на бързи резултати често действията ни оставят отпечатък не само върху нашия, но и върху живота на околните.

Грешките на инженери, архитекти и строители са видни, а в някои случаи и комични.

Вижте една галерия на klyker.com, в която са събрани доказателства в снимки, че всеки човек греши. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Веско преди 9 години
WTF, икономист си нали? Или поне се надявам да не си инженер, щом намираш нещо нормално в снимките. Вчрно, че се случват явно, има грешки при изпълнение, повечето са несъглаувани изменения в проекта, а някъде просто са преценили, че не си струва да доизкусуряват. Но да кажеш "нормално" на снимка 8 примерно си е тъпо!
10
2
 
2
 
! Отговори
инж.Борисов преди 9 години
А пък вие да видите инж.Борисови неговата нова отсечка на магистрала Тракия около Стара загора е с неравности от порядъка на 3-4 бала вълнение! Боце казал, че нарочно го направил така, с цел болните с камъни в бъбреците да ги изхвърлят по- бързо! Иначе преасфалтиранвто ще ни струва само 1-2 милиарда, които за Боце с 16-те милиарда са нищо, щото ги плаща народа а не той...
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русофобска пасмина! Ще висите по клоните. ***!
8
1
 
4
 
! Отговори
WTF преди 9 години
8 е детска площадка с липсващ пясък. Нищо особено, просто или още не са сложили пясъка или са го взели или просто го няма. Но това си е просто пясъчник....9 очеизвадно е фотошоп... Изобщо публикацията е безумна. Изсмукана от пръстите. Г-н Попов, съжалявам, но има страшно много готини компилации онлайн и вие хич не сте се справили.
7
1
 
0
 
! Отговори
WTF преди 9 години
Тоалетна, предполагам в офис. Няма нужда да е на плочки, тъй като на дали има душ или друг начин да се намокри. Виж казанчето малко трудно ще го отворят, но не е кой знае какво.... :).
6
1
 
1
 
! Отговори
WTF преди 9 години
1. Стар вентилатор, който ги е мързяло да демонтират и затова са монтирали проектора до него, а някой е "отрязан" кабела му с фотошоп.
5
2
 
1
 
! Отговори
WTF преди 9 години
Или аз нещо не схващам или автора има много странно чувство за хумор. 1,2,3 и 5 са съвсем нормални. Особено 5. Най-вероятно от жега и силно слънце асфалта се е деформирал около шахтата и се е издул, при което се е е получило така, че около шахтата е по-високо и водата не може да влиза във нея. не виждал какво абсурдно има в това.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка 5 е от България сигурно
3
1
 
3
 
! Отговори
n преди 9 години
ne moje da sa ot Rusia, shtot ima nadpisi na angliski,
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От Русия са нали? Трябва да се заработи дневната надница в днес.бг-то. Ако не напишете поне по една статия против Русия не плащат.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На улицата пред блока ми всички отводнителни шахти са, като на снимка 5 :DВинаги съм искал да срещна на живо геният, сътворил тези "шедьоври" на архитектурата.