"Пластичен хирург" с четка, вместо със скалпел!

Гримьор от Ливан твори чудеса със своите модели
Обновена: 10 мар 2015 21:17 | 10 мар 2015 21:04, Красимир Ангелов
25

Снимка: instagram.com/samerkhouzami

Все повече жени в днешно време, водени от желанието за вечна красота, прибягват до услугите на пластичната хирургия. Козметичната индустрия обаче не остава по-назад и също предлага все повече възможности за скриване на тези черти, които жената не харесва.

В следващата галерия ще видите работата на прочутия ливански гримьор Самер Хузами, който определено прави чудеса и преобразява с помощта на четка и грим своите сънароднички.

Самир е определян като "пластичен хирург с четка", вместо скалпел. Погледнете работата му и наистина ще разберете защо. А още негови творения може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: гримЛивангримьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
19
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Ох, има ли смисъл, да ти отговарям/не, че го искаш/, и на тази тема?Но, нали си ми, слабост!Ако психиатър, не пие и прочие вещества, как ще издържи. Обременението на пациенти те си?Като психиатър, в превенцията помага. Доколкото може иначе!
15
1
 
17
 
! Отговори
=== преди 9 години
Има един дето го водят за много вървежен автор Калин Терзийски. Викам си дай да се вкарам в час със съвременото бг творчество и да прочета нещо от него. Седях и се чудих между две книги. Едната я нарекъл Алкохол, а другата Лудост. Избрах втората. Алкохолизиран психиатър в болница за полудели. Втора книга от този няма да прочета. Самият доктор, г-н Терзийски не ме убеди, че е някой, който може да излекува нито лудост нито алкохолизъм. Толкова за психиатрите и -лозите.
14
0
 
18
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Анонимен17Вече си, уредих час. За изслушване в Александровска, утре мога да отскоча, и до Курило.Но в Суходол, при интоксикираните. Май-най ще ми отива!
13
0
 
17
 
! Отговори
=== преди 9 години
17, не ходя по психиатри или психолози, защото после ще трябва да търсят спешна извънземна помощ. Така осъществявам превенцията за въобразилите си, че могат да разбират човешката същност от четене на книжки и опит с неспособни да се справят с реалността си хорица, които биват надрусани с хапове, за да се затвърди за пореден път, че "експертите" не вдяват нищо от душа и си играйкат на дофтурлък. Извънземните поне разбират от енергии. Човешките хапове за тях са джънк фууд за замазване на безсилие.
12
1
 
18
 
! Отговори
Todd преди 9 години
И после разправяйте как мъжете били измамници :)
11
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сексистът и общуващата с извънземни да потърсят спешна психиатрична помощ ;)
10
1
 
17
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Запомни едно, не желая да ти се подигравам!Радвам се, че мога да обменя, и едно просто изречение.С душе-умоподобно същество.Иначе...*** и 100-години скука, еднообразие и самота!
9
1
 
17
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Всъщност, епитета беше-***/ци/!
8
1
 
17
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Нарече ме ***/с лекота/, с това ме обиди!А, аз толкова уважавам, душевността ти.! Това, че не си:осъдена, мъртва душа!
7
0
 
28
 
! Отговори
acapulko преди 9 години
Тежкият грим и приятният вид са два напълно противоположни полюса . Но ако сте чалгарка това правило може да го игнорирате и спокойно да си излеете една кутия с боя на главата , ваши къркан обожател пак ще ви "аресва" . А относно снимките ,веднага се вижда че са манипулирани : няма как само с грим да се стесни нос или челюсти, това е фотошоп .А момичетата преди гримирането преднамерено са снимани зле и са осветени лошо, за разлика от втората снимка. И са "загрозявани" пак с фотошоп.
6
2
 
17
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Офф, Виж не желая да те уча. Няма нужда да ме обиждаш. Не изпитвам лоши чувства, към тебе-а напротив!Внимавай, с този наркотик, и аз минах,през него....Накрая на кораба, ще разбереш, че извънземните, са просто. Едни зли демони, подобни на морските сирени.Но спасение, дали ще намериш?
5
3
 
19
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Лелино интелекта, при тебе е достатъчно подтиснат!Оцеляването в рамките, на този свят. Става само, при твоите ***. Метаморфозирай, в техен образ и подобие. Ако можеш.Иначе мъка!Както и да те мажат, дали ще си чудесна, одобрена, и сама одобряваща се, вече е.....
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гримът е супер неестествен, какви са тези дебели вежди? Да не говорим, че имат и изкуствени мигли. Абе грозна история
3
0
 
25
 
! Отговори
до === преди 9 години
Има ли нещо, срещу което няма да се обявиш? Всеки има право да прави каквото иска със себе си, колкото и да не ти харесва.
2
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичките момичета имат хубави и правилни черти.Гримът просто помага те да бъдат подчертани и изразени.Ако нямаш правилни черти, гримът изобщо не може да ти помогне.
1
0
 
34
 
! Отговори
аааа преди 9 години
Гримът винаги е бил скритото оръжие на една жена. Въпросът е "Колко пари отиват за превъоръжаване".