Телен скелет в Темза втрещи англичани

Боклуците изглеждали твърде реалистични
Обновена: 12 мар 2015 14:46 | 12 мар 2015 13:08,
18
Телен скелет в Темза втрещи англичани
Снимка: Twitter

Една страшна снимка от река Темза уплаши англичани, пише британският "Мирър". Снимката показва скелет, сгънат в коленете, лежащ в калта.

Загрижени жители на град Грейвсенд се събрали заедно, за да погледнат по-отблизо страшната гледка. Заедно установили обаче, че става въпрос за зрителна измама.

"Скелетът" всъщност се оказало, че са оплетени въжета и метали.

"Трябваше да погледна снимката два пъти, за да разбера, че това не е скелет", разказва фотографът, заснел снимката. По-късно я качил и в профила си в Twitter, да са успокои хората.

Въпреки че са виждали много неща в Темза, жителите на Грейвсенд не си спомнят да са виждали нещо подобно. Алън Кар, говорител на общината в града, твърди, че "скелетът" изглеждал много зловещо и ралистично.

Всеизвестно е, че по Темза плуват всякакви неща. Намирани са дори праисторически животни, че и съкровище от 4-ти век.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Боби преди 9 години
обаче те тоа Сидни-то е егати пeeаса скапан,сигурно е некъв откачалник!
13
1
 
4
 
! Отговори
до $идни Ав$тралия преди 9 години
Разбрахме какво си си мислил докато миеш чинии, а колко чинии изми?
12
3
 
3
 
! Отговори
До Сидни преди 9 години
...Родения да палзи не може да лети... Нагледен пример за провала на образователната ни система! П а лзи друже! Само не оставяй влажна диря!
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ав$тралопитека се беше поизгубил, ама гледам, че си е пуснал отпуска, та сега в сайта отмаря от чиниите.
10
2
 
4
 
! Отговори
ром преди 9 години
Пожелавам ти приятен и пълзотворен утрешен ден, но не забравяй, ти посещаваш български сайт и е хубаво да бъдеш по-културен и здържан, като истински австралиец! лека вечер
9
15
 
2
 
! Отговори
от сидни ав$тралия преди 9 години
до 10Ами кво да ти кажа лягам си да спя защото утре имам бизнес срещи и бюрократщина с застрахователи, натоварен ден.Прав си че ще умра, някои ден но веднъж сред най райския край на планетата, докато ти си умираш всеки ден у гетото.Родения да палзи не може да лети. Орела напуска страната и се връща когато поиска, но където и да отиде си остава Орел, докато врабеца си остава закотвен цял живот зиле лете живука колкото да не умрепоздрави, дано някой ден спреш да пълзиш
8
1
 
1
 
! Отговори
не мога да проумея преди 9 години
на сайтове като днес.беге не стига, че не им стига ресурса, не стига, че плащат малко и затова привличат често не добре подготвени или най-малкото не добре мотивирани хора, ами отгоре на всичко използват ограничения си ресурс за подобни "новини", в най добрия случай подходящи за селския вестник село Грейвсенд (дали случайно името на селото е "гробен пясък" или просто това е пълна измишльотина на английския "блиц"), но не и за някаква медия с претенции, при това в друга държава.
7
1
 
4
 
! Отговори
ром преди 9 години
австарлиецо, нещо не знаеш какво да кажеш!... Нищо, така изглеждаш по Ентелегентен хахаха
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от Сидни Ав$тралияЕееех мечтии мечтииии! Тъжно и скучно е в Карлуково ако не си помечтаеш, че си в Австралия, примерно.
5
1
 
8
 
! Отговори
fsb преди 9 години
за толко време синди не разбра, че никой не му завижда....
4
1
 
3
 
! Отговори
серго преди 9 години
това е станишев прави се на скелет в темза защото в анкара му затоплили местото до червено, затова сега с чуколов и карадахлъ се правят на английски ***
3
3
 
14
 
! Отговори
ром преди 9 години
Австарлиецо, яко те тресът комплексите! Няма ли австралийски сайтове, та си седнал да пишеш с нас простите? Или по скоро,кой ти обръща внимание на тебе бе ,имигрант нещастен!Хаха ще умреш имигран, ама ти си го знаеш,комплексар
2
2
 
24
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Т-800 или Т-1000.Я бе "Сиднито" дай мнение.Или сега вечерта събираш кашони около Операта?
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Трябваше да погледна снимката два пъти, за да разбера, че това не е скелет", разказва фотографът, заснел снимката.Смятайте какъв е ***. Всъщност "типичен англичанин".