Кейт Мидълтън ще роди след средата на април

Терминът е преди изборите, притесняват се консерваторите
19 мар 2015 13:17,
18
Кейт Мидълтън ще роди след средата на април
Снимка: Reuters, архив

Съпругата на принц Уилям Катрин, която е бременна с второто си дете, вероятно ще роди през втората половина на април, съобщи АФП.

Херцогинята на Кембридж призна това неофициално по време на посещението си в благотоврителна асоциация, подпомагаща младите семейства в Лондон. Една от доброволките й направила комплимент колко е красива и колко малък е коремът й, а след това я попитала кога ще се роди бебето. Кейт отговорила: "През втората половина на април".

Британската преса веднага разпространи новината. Дворецът Кенсингтън - резиденцията на принц Уилям и съпругата му, обаче се въздържа от коментар.

Британските медии обръщат внимание, че раждането може да е малко преди парламентаринте избори на 7 май. Това би било в ущърб на консерваторите, защото добрите новини "обикновено се приемат като предимство за партията на власт". Тази хипотеза се подкрепя от факта, че медиите чакаха три седмици на паркинг срещу болницата, където се роди първото дете на двойката - принц Джордж.

Независимо дали ще е момиче или момче, второто дете на принц Уилям ще е четвърто по ред за наследяване на престола след по-големия си брат Джордж и преди принц Хари, уточнява БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обзалагам се на каса бира(стъкло), че преди сватбата монархическите кърлежи са проверили фертилните способности на тази родилна камера.
11
1
 
4
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Местя...
10
2
 
6
 
! Отговори
haha преди 9 години
Ама каква е тая жена бе?!- да вземе да ражда баш преди изборите. Ей, голям смях с тези "новини".
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 7Много ПЛЕШИВ този приц !Плешив ама какво му пука?Баба му е кралицата на Великобритания все пак!Работата му е да *** Кейт и да прави правнучета на баба си и цял живот ням да пие морен вода.
8
2
 
8
 
! Отговори
Заинтересован преди 9 години
Ох сега няма да спя от вълнение дали всичко е наред с Кейт.Оставете друго ами сутринта четох, че лекарите на Ким Кардашиян я предупредили, че прави твърде много секс и това не ѝ се отразявало добре.Та така и покрай Ким съм се изпопритеснил да не ѝ стане нещо със *** примерно или със силиконовата мутра.Ще взема да се поболея и аз вече ей, тегло, тегло.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма новина ...Кейт щяла да се окоти в средата на април -ето им на английските домакини тема за светски разговори за следобедния чай поне месец за напред .
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че нали са я взели за разплод - ще ги ражда я! Пък и няма да кара с 500 лв майчинство.... Само за едно я съжалявам - че няма хубав и секси мъж като моя!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Съгласен с 1извинявам се за -, сбърках ръчичките. Много съм съгласна с коментара. Всичко чуждо е на почит и уважение, но наше ли е..... ще го оплюем и смачкаме
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, и???Да му мислят консерваторите, щом са се докарали до там да се притесняват от термина на Кейт???Ние тук се притесняваме за кръвното, коляното на Вожда, и за колесника на Фалкона!!
3
2
 
8
 
! Отговори
Съгласен с 1 преди 9 години
Обаче ние сме поклонници на всички, но не и на себе си.
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНикакъв си ти защото си анонимен и никой не те познава не се интересува от теб.
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да им е честит на ингилизите новия хрантутник ))))