Социални разни: лимоните на Бареков и футболистки по бельо

Или какво ни хвана окото от социалните мрежи през седмицата
Обновена: 20 мар 2015 12:49 | 20 мар 2015 12:42,
21

Бареков с гордост показа лимоновото си дръвче. Хората обаче се чудят едно: знае ли политикът как са лимони на английски. Снимка: Facebook

Работната седмица си вървеше бавно, спокойно и дори скучновато в социалните мрежи, но до вчера. Изведнъж се появи нещо, което взриви българските социални мрежи – лимоновото дръвче на Бареков! Дръвчето, както и най-добрите коментари за него може да видите в галерията.

Бареков стана звезда и в страница във Facebook. На прицел е косата му, а страницата обещава всеки ден да представя политика с различна прическа. Ако искате да сте в течение с „Нова прическа за Николай Бареков всеки ден“, последвайте линка.

Въпреки студеното време навън според синоптиците ни очаква топъл уикенд. А и април почти дойде, което направи мислите ни за почивка все по-натрапчиви. Ако се притеснявате за фигурата си, а не сте сигурни дали правилният избор е фитнес, зумба, тае бо или народни танци, вижте нещо, което си е направо 2 в 1 (бонусът е актуална и любима песен):

Тези дни се натъкнахме и един клип, който - честно казано, не успяхме да си го обясним. Действието се развива в град Петрич или района. В главната роля са роми, но какво правят, не разбрахме. Ако все пак знаете отговора, ще се радваме да споделите:

 
 
Открихме и интересно клипче, съчетаващо ключовите моменти от класиката "Титаник" и емблематични чалга парчета. Сюжетът на филма се разкрива именно от песните:

И все пак днес е петък въпреки утрешната работна събота. Затова ви поздравяваме с един нов за нас, но вече със сигурност любим ни спорт: Женски американски футбол по бельо:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
KpucKo преди 9 години
Basi tapaka... Basi tupata novina... Basi tapanar6tinata, horata izmirat ot glad, izbiwat se, wie limonite na toq *** komentirate, ama wa6a si rabota... Nali sled ostaweniq komentar se 4uwstwate po-dobre, nikoi ne moje da wi go naprawi taka
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВЕРТИКАЛНО дървен духов музикален инструмент
9
0
 
17
 
! Отговори
мале мале преди 9 години
този човек ми прилича на някой излязъл от болница или отвлечен, не ми прилича на човек, който представлява България пред цяла Европа .... добре че не е клипче това, а само снимка, че ако и говореше(на Английски), голям срам щеше да падне пак. Айде г-н Бареков, прибирайте се вече, че голям срам берем покрай вас ... не ни искат нас в Европата - висшисти с език и професия заради вас, всички европейци си мислят, че българите сме като вас г-н Бареков :)))))
8
0
 
7
 
! Отговори
ГАЛЯ преди 9 години
ТОЗИ БАРЕКОВ МАЙ ХИЧ ГО НЯМА....СЕГА ПЪК С ТАЗИ ПРИЧЕСКА,ЯВНО КАЛЕНДЕРСКА Я Е ИЗМИСЛИЛА, ТЯ МИЛАТА СЕ ОПИТВА ДА ГО КОМАНДАРИ И ЕТО ДО КЪДЕ ГО ДОКАРА !ТАКА Е КАТО СЕ СЛУША *** ЖЕНА .....
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смях се със сълзи на клипчето с Титаник и чалагата хахаххаа...
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С избора на тоя, който даже се е разпищолил в Европарламента, се доказа, че в БГ-то пари ако има и селския бик може президент да стане!
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
събра си 5 000 000 евра и сега не може да се види трезвен
4
0
 
18
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Дудуколимони.
3
0
 
10
 
! Отговори
ети преди 9 години
Ми как да изтрезнее горкия като от тук на татък нищо не го чака. Каквото завърти до другите избори това ще му е!
2
0
 
31
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Бюрека пак е махмурлия!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Barekov, hayde pak na granitsata! :))