Местят Боби Кристина в рехабилитационен център

Това обаче не означавало, че щерката на Уитни Хюстън се подобрява
Обновена: 21 мар 2015 12:48 | 21 мар 2015 12:47,
7
Местят Боби Кристина в рехабилитационен център
Боби Кристина Браун и Ник Гордън Снимка: архив, БТА

Единствената дъщеря на прочутата американска певица Уитни Хюстън, 22-годишната Боби Кристина Браун, която почти два месеца се намира в състояние на медикаментозна кома, е прехвърлена от болницата в Атланта, щата Джорджия, в разположен недалеч рехабилитационен център. Това съобщиха световните информационни агенции, като се позоваха на телевизионните компании Си Ен Ен и Ен Би Си.

Още по темата
Според Си Ен Ен това не означава, че здравословното състояние на момичето се е подобрило. Просто рехабилитационният център е по-добре приспособен за продължителни грижи за пациентите, които дълго време са в кома.

22-годишната дъщеря на певците Боби Браун и Уитни Хюстън Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го е получила с навършването на 21-годишна възраст.

В началото на февруари се заговори, че животоподдържащите системи на Боби Кристина Браун могат да бъдат изключени. По-късно обаче самият Боби Браун опроверга тази информация. Дори имаше признаци, че състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън се подобрява. Лекарите се опитаха да извадят от медицинската кома Боби Кристина Браун, но след като тя започна да получава спазми се отказаха от тази идея и отново я поставиха в кома.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
НЗОК преди 9 години
Преместват я, защото клиничната пътека е свършила! Сега - в хосписа!
4
5
 
5
 
! Отговори
Az преди 9 години
Ай стига ни занимавайте с тоя предрусал черен ***! С какво е толкова известна и важна? Майка и беше известна, тази е никаква!
3
0
 
5
 
! Отговори
Марийка преди 9 години
Иванчооо...ако продължаваш да вярваш на това което четеш тук скоро ще имаш нужда от психиатър :))) Те си драскат а живота си върви :)
2
0
 
6
 
! Отговори
Нищо ново до 1 преди 9 години
Ще ги спрат като свършат парите ,
1
0
 
8
 
! Отговори
Иванчо преди 9 години
нали вчера съобщихте че ще и спират апарата и системите?? а сега - нямало да ги спират