След години тормоз и шеги: Прегръщам своята различност

За силата на Касандра, родена с огромно петно на лицето
25 мар 2015 10:05,
20
След години тормоз и шеги: Прегръщам своята различност
Снимка: Hotspotmedia

Касандра Науд е на 22 и е професионален танцьор. Тя е красива и чаровна, но е родена с огромно кафяво петно на лицето си.

Младата жена обаче категорично отказва да се подложи на пластична операция за премахването му, защото е избрала да прегърне своята индивидуалност.

Касандра казва, че обича различния си външен вид и дори това я прави по-запомняща се в трудната танцова индустрия.

"Това петно е част от мен", категорична е тя пред "Дейли мейл".

Когато момиченцето се ражда с огромен белег на лицето, родителите й Ричард и Франция решават, че няма да го премахнат, но знаят, че детето им ще расте трудно.

Малката Касандра пленява с ослепителна усмивка и талант да танцува. Научава се да използва различността си, за да привлича внимание по положителен начин, като не се притеснява, че хората са любопитни към нея.

"Хората идват при мен и ме питат какво ми има. Но не се плаша от въпроса им, естествено е да бъдат любопитни. Знам, че някои хора ще ме съжаляват, но аз се чувствам достатъчно уверена в себе си", споделя смелата млада жена.

В училище обаче, Касандра била подложена на постоянни подигравки и жестоки шеги.

"Понякога ми бе трудно да се справя с тях, често се борех със сълзите си. Чувствах се грозна", спомня си тя.

След години тормоз, Касандра е измъчвана от чувството, че трябва да премахне петното от лицето си. Казва го на родителите си, които първоначално са шокирани. Но те я разбират и й запазват среща при пластичен хирург.

Той обаче й обяснява, че белегът така или иначе ще остане и ще се вижда и тя решава да се откаже. Сега поглежда към този момент като миг на лудост и не съжалява, че не е премахнала своята индивидуалност.

След гимназията, Касандра учи танцов театър в Американската музикална и драматична академия в Лос Анджелис, Калифорния.

Петното не я спира и в намирането на любовта. Среща Патрик и той моментално се влюбва в нея.

Днес Касандра призовава всички да се обичат такива, каквито са и да прегърнат различното у себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
До !!! преди 9 години
Ти да нямаш някаква специална мисия да опонираш и отговаряш на всеки коментиращ и да критикуваш всеки?! Изкажи се и толкова какво на всяка манджа мерудия го раздаваш? И вземи си потърси работа, защото май ти е скучно нещо!!!!!!
17
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
16, потърси cassandra naud. Има някъде и снимка като бебе.
16
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимката е направена с фотошоп, а коментаторите са опитни зайчета.
15
3
 
13
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Единственото, което е спасило това момиче от това да бъде злобна е фактът, че има хора до нея, които я обичат и са поели болката й. Хайде сега да си помислим дали Злото, което се проявява в хората, тези, които унижават, бият, убиват е там, защото тези хора са били обичани или се проявява, защото не са били обичани и са натрупвали с години злоба, унижение, бой и тормоз. Хората, които имат недъг са ДОБРИ, само, ако има обич. Няма ли обич - ... то е ясно.
14
4
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
12, "защото брагодарение на такива като теб, например са видели какво е злобата"Като прочетох това и направо ме загуби.И все пак, от къде накъде ще твърдиш, че хората,които са видели злоба и знаят как въздейства не биха причинили подобно нещо с гадно поведение? А дали не е възможно да я попият в себе си и да станат и те злобни, заради това, че са отхвърлени и са били унижавани? Недъгът прави ли те по-добър човек? Може, но не е задължително. Даже хич.
13
5
 
7
 
! Отговори
Откровенна преди 9 години
Момичето на снимката е пълноценна жена и няма спор по този въпрос,но твърдения от рода на "уникална и неземна" или че е като рядка пощенска марка са неадекватни и лицемерни...Към тези автори имам един въпрос-ако синът ви доведе това момиче за ваша снаха-как ще го приемете? Сигурно веднага ще забравите лицемерните си хвалби и ще направите всичко възможно да го откажете-нали?
12
3
 
13
 
! Отговори
До !!! преди 9 години
Еми повечето хора, които имат някакъв недъг са доста по-чувствителни и по-добри, защото брагодарение на такива като теб, например са видели какво е злобата, как въздейства и според мен не биха причинили подобно нещо с гадно поведение!
11
4
 
12
 
! Отговори
!!! преди 9 години
"Мен ме плашат идеално изглеждащите хора с гадни, злобни и разядени души! Това не се вижда веднага и когато разбереш какви са вече е късно! Да е жива и здрава дамата, защото е уникално красива !"А, ако и тя е с гадна, злобна и разядена душа, какво правим? Това, че има белег и е уникално красива, прави ли я застрахована от това да бъде гадна, злобна и с разядена душа? не.
10
1
 
1
 
! Отговори
СЕКСИСТЪТ ДЖЕНТЪЛМЕН преди 9 години
Какво да се прави? Това е част, от живота! Дано, при другите положения. Да има, по-вече късмет!
9
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 9 години
По-притеснителното е не този външен белег! Мен ме плашат идеално изглеждащите хора с гадни, злобни и разядени души! Това не се вижда веднага и когато разбереш какви са вече е късно! Да е жива и здрава дамата, защото е уникално красива !
8
7
 
5
 
! Отговори
до 6-/до Сократис/ преди 9 години
Ами да си покаже и *** тогава да се види че и там всичко е наред.Това не е фотосесия за да не се срамуват останалите като нея а за своя лична комерсиална облага-някоя агенция я е прилапала като и самата тя ще спечели от нея.На тях не им пука за "белязаните" хора а единствено как да изкарат пари от тях и затова на снимката момичето е достатъчно разголено(тук не се показва цялата снимка)за да се продава добре а тук да събира кликове Тези хора трябва да са смирени а не да парадират с белега си
7
0
 
27
 
! Отговори
Inter преди 9 години
Рядко чаровно момиче . Вижте очите , носа , лицето , косата излъчването ! Много малко момичета имат такава естествена красота . Защо се вглеждате в петното ?! :)
6
1
 
20
 
! Отговори
До Сократис преди 9 години
Защото има ***, които са ѝ се подигравали. Това се случва и на другите, които са по-различни, така че момичето с тази фотосесия показва на останалите да не се срамуват от себе си и да не стоят заврени вкъщи, а да приемат себе си!
5
2
 
46
 
! Отговори
без съмнение преди 9 години
Девойката на снимката ми харесва! Тя е уникална. Както е уникална и някоя много скъпа и рядка пощенска марка, с малък дефект. Именно дефектът повишава стойността на марката и я прави единствена и неповторима.
4
0
 
7
 
! Отговори
ico kanadeca преди 9 години
DO go go giri ako se navedech dostatacho nisko chte badech iznenadan ot tvoia beleg otzat glupak.
3
29
 
15
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Това образувание на лицето и не може да се премахне от никакви пластични хирурзи защото могат да се активират процеси костващи живота и...Тя е белязана от Съдбата с наследствен ген и той ще се предаде на някого от следващите поколения,но на друго място по тялото Това да приеме лицето си такова го разбирам,но не разбирам защо трябва да го натрапва във фотосесии...Показност не е нужна а скромност и смиреност!
2
2
 
58
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Харесвам силни момичета!Да е жива и зрава!Щом душата и е красива,няма никакъв проблем!
1
43
 
7
 
! Отговори
go go girl преди 9 години
Ееее, танцьорка, еле па ако е на еротични танци , кой ти гледа в лицето :)