От "мекия пух" на 14 до "изневеряващия" на 49

Какви са трансформациите на мъжете на различните възрасти
27 мар 2015 21:15,
53
От "мекия пух" на 14 до "изневеряващия" на 49
Снимка: Reuters, архив

От момента на първата целувка до повратната точка, в която знае, че вече не е подходяща за изрязани бански, жената безпогрешно разпознава подходящите за възрастта им неща.

Но как стоят нещата при мъжете? Осъзнават ли годините си или си остават вечните хлапета?

"Дейли мейл" открехва леко вратата към мъжката психика и усещане за зрялост.

13 години: На тази възраст момчетата растат на височина страшно бързо. Гласът им звучи като счупена дълбоко в гърлото скърцаща кутия, но са сладки и невинни.

14 години: Моментът на "мекия пух" по лицето. До края на годината се очаква буйният тинейджър да хване самобръсначката – редовна задача, която в крайна сметка ще отнеме до пет месеца от живота му. Тягостно!

15 години: Повечете момчета губят девствеността си именно в този период. По правило, няколко месеца преди момичетата.

16 години: Ако момчето има хомосексуални наклонности, именно това е възрастта в която ще го открие.

18 години: Възрастта, в която нивата на тестостерона ще достигнат своя връх, преди да изпитата лек спад в началото на 20-е.

21 години: В този момент средностатистическият мъж ще има работа на пълен работен ден, но ще печели колкото жена на същата възраст. С течение на годините, типичният мъж ще е сменил 6 работни места, ще има зад гърба си една любовна авантюра с колежка и 125 дни отпуск по болест. И осем повишения на заплатата.

22 години: От тази възраст нататък мъжките сперматозоиди ще намаляват скоростта си с 0,7 на сто годишно. А после, мъжете нямали биологичен часовник!

25 години: Мъжът има книжка, но не може да си позволи да си купи кола поне още две години.

29 години: Дали сам или във връзка, това е възрастта в която мъжкото либидо е най-силно и мъжете се радват на най-пълноценен сексуален живот.

30 години: Биреното коремче е на път...

32 години: Средната възраст, при която мъжете тръгват по сватбената пътека. И противно на клишето, че жените искат да се омъжат повече от мъжете, на тази възраст мъжете слагат любовта и семейството на първо място.

35 години: За мъжете 35 е средната възраст, при която започват да се притесняват доста за мнението на жените. Около петлето вече не се събират толкова кокошки, а и оплешивяването е на път...

37 години: Това е възрастта, в която мъжът търси съдържанието в живота си. Иска да е постигнал трите най-важни неща – съпруга, деца и жилище. Освен това, тъй като вече е финансово стабилен, мъжът на 37 се глези с играчки, джаджи, излиза с момчетата и хапва любимия си обяд.

38 години: Това е моментът, в който мъжете искат второ дете.

39 години: Ако все още им е останала някаква коса, странно, но това са годините, в които мъжете полагат най-много грижи за нея и изобщо външния си вид. Ех, суета...

40 години: Животът може да започне на 40, но това е и един от последните шансове мъжът да стане баща на здраво дете.

41 години: Тук мъжът най-сетне започва да разбира какво чувстват жените. Това е така обаче, защото той самият започва да се чувства все по-невидим за противоположния пол. Тук идват и проблемите на средната възраст – двойна брадичка, лоши зъби и оплешивяване.

43 години: За съжаление, това е средната възраст за развод при мъжете.

49 години: На прага на това десетилетие мъжете са най-склонни да изневеряват. Тази възраст е особено опасна точка за брака. Мъжете сякаш се опитват да наваксат изпуснатите авантюри и се хвърлят в кратки афери.

50 години: Най-рентабилните мъже. С все още силно либидо, но все пак средната възраст на потребителите на Виагра е именно 50. Мъжът има най-малко един здравен проблем – високо кръвно, повишен холестерол, простата.

53 години: Никой не очаква да изглежда като Джордж Клуни, но жените мислят, че това е възрастта, при която мъжете спират да бъдат секси.

64 години: Най-сетне почивка и заслужено пенсиониране.

70 години: Интересно, но изключителен голям брой мъже твърдят, че изпълняват чудесно сексуалните си задължения.

90 години: Изглежда забавлението не спира до тук. Около 80 на сто от сексуално активните мъже са доволни от техния сексуален живот дори на тази преломна възраст.

Според д-р Дейвид Лий, от Манчестърския университет, който е ръководител на изследването: "Сексът не спира и не си отива... той просто се променя".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
16
 
! Отговори
жеко преди 9 години
мъжа бил такъв и онакъв, аз съм си такъв какъвто искам , такива глупави стереотипи са плод на извратеното въображение на някоя фригидна-феминистка
15
6
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Другата, изневяра, която е духовна е да се ръчкаш с някой или с някоя, а да достигаш до оргазъм само като ти засвети копчето от мисълта за друг, който истински обичаш, но да речем, че не можеш да бъдеш с него, умрял е, не те иска, има си друга, ей такива идиотщини. Духовната никога може да не се разкрие, защото успешно може да се преструваш за 30,40 години с мъжа или жената, за която си се венчал или с които живуркаш в общ коптор. Духовната е по-характерна за жените.
14
5
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
18, няма общо. Просто се случват на различни нива. Едното, физическото задоволяване на сексуален нагон, който не е задоволен, с друга жена, извън обичайната ти партньорка, на която си се клел, дрънкали си някакви думички за любов, ръсил си там каквото ти дойде на акъла и сърцето, ама ти е доскучала телесно и искаш да видиш дали още те бива с нещо чуждо или пък сте се скарали и си изпил две бири и приятелчето в гащите е зарипало - това е физическото. Често това е мъжкото разбиране за изневяра.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен18Любов се нарича,а не свикване на съжителство!За съжаление рядко я има като 6-тица от тотото
12
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво общо има м/у духовната и физическата изневяра?
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До РБЩом ги делиш,значи не заеш какво е любов!
10
2
 
3
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Духовна или физическа изневяра?Първата е много страшна!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахахаха кокошка или петел-вкусно,става за хапване.
8
5
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
13, ходи в гугъл търси инфо за любимата на Айнщайн и се върни.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На коя възраст могат да се трансформират в Пауър Рейнджърс?
6
5
 
7
 
! Отговори
!!! преди 9 години
9, чакай малко бе, нетърпеливец! Нали трябва да се напие като *** някой редактор на Дейли Мейл, обикновено в четвъртък вечер и да преспи с колежки от различни възрасти, че да си направи изводите! Сигурно му липсват някои възрастови категории и затва няма достоверна информация. Статистически проверена един вид.
5
9
 
7
 
! Отговори
!!! преди 9 години
5, моите уважения към мъжкия интелект, но без емоционално зряла и с остро пипе жена - умно дете ще направи, който и да е мъж - нанайнци! Баш Нивгаж!
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А за жените?Или викате :''Мъжа човек ли е?А жената мъж ли е?''Следователно не е човек...
3
5
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
6, още на 16. Виж по-горе.Само се чудя Елена какво правеше с него? Е?еше го като мъж?
2
3
 
18
 
! Отговори
!!! преди 9 години
41 години: Тук мъжът най-сетне започва да разбира какво чувстват жените.Почнах да се кръстя....
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
клише