Агънце уплаши Дагестан, сравниха го с Антихриста

Прилича на стар човек с козина, разказва собственикът
Обновена: 1 апр 2015 14:10 | 31 мар 2015 11:12,
84
Агънце уплаши Дагестан, сравниха го с Антихриста
Снимка: YouTube

Овца в Дагестан роди агне със зловещо лице, пише британският "Метро".

Блазиус Лаврентиев, собственик на плашещото агне, разказва, че се зарадвал много, когато разбрал, че овцата е бременна. "Имахме много тежка зима, зарадвах се, че ще има агне и ще можем да го продадем и да припечелим пари", разказва той.

Но когато животното се родило, собственикът бил шокиран от гледката. "В мен се взираше нещо, което приличаше на стар човек с козина по лицето", разказва Лаврентиев.

56-годишната Дана Мишина, съседка на Лаврентиев, разказва, че внуците й били ужасени от видяното.

Британските медии сравняват плашещото агне с Анихиста. Вижте животинчето във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: лицеДегестанагне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Милата животинка, горката! Този народ не е с всичкия си! Горкото има мутация и психопатите знак било- Антихриста! Алоуу шизофрениците от острова да си изпият розовите хапчета и да мирясат!
39
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е,да не мислите че в Русия няма аномалии от тия техни оръжия?И там има уран и всякаква друга отрова от изпитанията им на оръжие и като знаем какви са мърлячи трябва да ви е ясно за какво става на въпрос.
38
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
оооооооооооооо САТАНАААААААААААААААА ТИ СИ НАШИЯТ ВОДАЧ!
37
2
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее абе как тъй ша са омеши човяк с офца бе,то тука квото и да стане сички за туй си мислат...Туй става от отровите в земята и тревата дет никне от ней и я яде добитъка и водата дет пий ама най-вече офци и кози си объркват генат а крави и общо говедата не са изчанчват ама може на хора дет ги ядат после им предедат туй та техните дяца са изродат.Видите ли,че все в оня край стават тез неща-Дегестана,Киргизстана и най-вече в големата Индия дето е на първо место по дефектни животни и човяци...
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Погрешен завой 8
35
1
 
5
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Добре, всички разбрахме колко си потресена и отвратена. Ти си единствената, която е потресена и отвратена, а останалите са ***. Браво, ти си наша гордост!
34
0
 
10
 
! Отговори
хе хе преди 9 години
Ей Днес.бг в Дагестан са мюсулмани. Какъв антихрист бе?
33
5
 
18
 
! Отговори
Чобанов преди 9 години
Овчаря да ползва контрацептиви, щото вижте ква контузия се е получила, братя и сестри!
32
5
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
За феновете на ***, да споделя, че местният ветеринар обяснил, причината най-вероятно е, че стопанинът е предозирал овцата с витамин А. Хм, интересно обяснение.Въпросният пък стопанин обяснява, че първо щял да получи удар, а после се размекнал, обяснявайки, как агнето било истинска красавица и не би го продал, за да я изяде някой или пък на местния цирк, който искал да я купи, за да го показва тук и там. Чудя се кой ще му отреже главата и ще го изяде! Задължително да има новина, моля!
31
5
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
На това агне баща е неговия стопанин!!!
30
4
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Добре! О, радвам се! Усмихна ми се слънчевия ден още повече,когато видях на първа страница на днес.бг стоп кадър на видимо овча глава с човешки черти: какви очи, какъв език! Това е толкова невероятно и толкова вдъхновяващо! Пуснах си и видеото! Прочетох и коментарите под него! Хората са впечатлени и смятат, че това е НЕЩО, което задължително трябва да се види! ПС Моля, скъпи деца, скъпи ***, не пробвайте това с овцете на дядо си! ИЗРОДЩИНАТА, скъпи копипейстърчета, не е НОВИНА! Навсякъде е!
29
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живее фото шопа! Оле!
28
2
 
8
 
! Отговори
мадафака преди 9 години
Ееее това ми прилича на рапоня от филма "Отмъщението на Били козлето". Сто процента дагестанския ***, пиян някоя вечер е тъпанил овцата и те го те, резултата. Само не съм сигурен, дали може човешки сперматозоид да оплоди овча яйцеклетка, ама то какви ли не чудеса стават в природата.
27
2
 
7
 
! Отговори
Варна преди 9 години
Ужас ! Иначе антихриста е ясно вече кой е.
26
2
 
26
 
! Отговори
чукча преди 9 години
абе, а за офцата има ли сведение кой я забременил, всъщнос?
25
0
 
36
 
! Отговори
мда преди 9 години
Мен ми направи впечатление, че майка му си го харесва независимо от това как го приемат хората :) вижте как си го "гушка"
24
1
 
2
 
! Отговори
до 30 преди 9 години
Не, коментарът ми изобщо не казва това. Научи се да четеш, не бъди чукча.
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде сега да си оправим заглавието, първото и последното изречение, защото това не е агне. Даже не е и от "Мълчанието на агнетата".
22
7
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
23, от коментара ти разбирам, че подобни новини ти харесват и независимо какво ти снасят като информация ти си готов да я приемеш. Всеки с критериите си за смисленост.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше черно и имаше рогца е абсолютно Мефистофелче ;)