Да решаваме секси задачи заедно!

Учител по математика се оказа и успешен модел
31 мар 2015 12:36,
28

Снимка: Instagram



Шепа студенти от "University College" в Лондон имаха късмета да имат не просто привлекателен учител по математика, а модел.

Пиетро Босели е мечтата на всяка ученичка. Млад, умен, сексапилен. Наскоро студентът Ариеф Азли разбрал, че всъщност учителят му по математика е доста известен. Разглеждал случайни снимки в Instagram и видял Босели. Бил представен като модел на модна агенция.

Босели е напуснал университета преди няколко месеца, за да даде всичко от себе си в модния бранш, но със сигурност той ще остане в историята като един от най-секси учителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Много е секси и за учител и за леглото. С такъв учител само за 6-ци ще се учиш. Но като се сетя какви темерути бяха моите учители и ми се доплаква.
16
0
 
3
 
! Отговори
Гей-Люсак преди 9 години
След като, ви е изтрябвал. Дайте го насам!...
15
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Всеки път като ти чета коментарчетата, стилът ти е просто толкова детски, че се смея. Чудя се на какво ми бие? Все едно попълвам и отговарям на онези въпросчета от лексикончетата на приятелките ми, като бяхме на по 10-12 години. Абсолютно същото е.
14
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
15, на колко години си, дечко?
13
0
 
2
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Щото пък е много зряло да гледаш снимка на гол мъж и да обсъждаш външният му вид, нали? Но пък можеш да критикуваш останалите за тяхното поведение :)
12
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
13, значи, ако си господинът от снимките по-горе, чийто сексапил и способност да решава секси математически задачки, да. Тогава да си мерим каквото трябва. Ама да ми се правиш на тийнче някакво, което много му се ще да ме обсъжда, мен лично, и да ми пускаш някакви опити за заядливи коментарчета... някакси не върви. Нали схващаш, че сметките ти не излизат.
11
0
 
2
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Коментарът ти беше за външният му вид, не за математическите му способности. Дай да видим колко си хубава. Ама да не вземеш пак да ми се измъкваш с детинщини от рода на "Дай първо теб да видим."
10
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
10, ти пък щото много разбираш от математика!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам как е "кифла" в мъжки род, ама този е точно такъв - не познавам нормален мъж, който да си прави селфи пред огледалото в тоалетната
8
1
 
3
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Ти пък щото си много хубава.
7
2
 
5
 
! Отговори
UACEG преди 9 години
Май е гей
6
4
 
6
 
! Отговори
балканджия с мустак преди 9 години
Тоя е химик отвсякъде, стероиди, химикали, витамини тонове, ГМО протеини, синтетика, ужас. Сега на 25 е лесно, ака да го видя на 40 как ще изглежда с тая химия. Като го гледам на пейката в заведението с другия гей, как стоят на по една водичка и зелена салатка с някакви изкуствени пастърмички, направо да ги ожалиш живи!
5
8
 
6
 
! Отговори
!!! преди 9 години
В този няма нищо секси. Картон. Прилича ми на напомпана *** с чорапи и тИлифон.
4
3
 
10
 
! Отговори
Мара преди 9 години
Тоя сладур, ако ми падне ще го скъсам.....
3
5
 
6
 
! Отговори
Бай Хой преди 9 години
Хаповете дето взема ще го издухат след някоя и друга годинка. Само дето му се радват мацките - по принцип трудно се вдига самолета като си на химия.
2
1
 
15
 
! Отговори
мда преди 9 години
Ами предполагам, че е нормално да го харесват ученичките и ние имахме много красиви учителки, и тайничко си мислехме "разни неща" :) и така всяко поколение
1
3
 
6
 
! Отговори
mar4eto преди 9 години
дууууууух....