Социални разни: крави висшистки и истината за Facebook

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
3 апр 2015 14:25,
4

 Как би изглеждала началната страница на Facebook, ако беше искрена. Снимка: imgur

Отминава първата по-топла седмица от пролетта. Нея ще я запомним с успешни и не чак толкова адекватни шеги по случай 1 април. Продължава и темата с кърменето. Ако искате да видите една свиня, която изобщо не се притеснява да кърми на публично място, разгледайте галерията ни.

През седмицата ни попадна една нова страница във Facebook, която има кауза. Тя носи простичкото име "Кмете, ДУПКА" и общо взето казва всичко в името си. Ако искате да се присъедините към нея, последвайте линка.

Седмицата в спорта беше белязана от равенството между България и Италия. Но няма да ви занимаваме с въпроса трябва или не Ники Михайлов да пази вратата. Засега. Вижте едно забавно клипче и открийте къде е проблема: 

 

През седмицата едно клипче обиколи социалните мрежи. Но в него има всичко необходимо това да се случи: има красиви момичета, музика и е забавно. Вижте го:  

Introducing @SketchShe's 'Mime Through Time' - a ride through the ages! WARNING: contains hot chicks getting naked and...

Posted by Music Crowns on Tuesday, March 31, 2015

Ако ви предстои предвеликденско или направо пролетно почистване, не правете така: 

 

Wifi?

Posted by Luiz Nascimento on Tuesday, March 10, 2015

И понеже е петък, нека го завършим с много музика и танци:

 
Сутрешна физзарядка

 

Posted by iMangal on Monday, March 31, 2014

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
SVS Guardsman преди 9 години
До Анонимен 2 Може ! Ако съответната жена се държи като *** или крава ! А нам известната мол-кърмачка прави точно това !
2
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е безобразие!!!!Как може да се оприличава една майка кърмеща, като *** или крава!?!!!Имайте малко уважение към майките!!!!Или може би така се мотивират жените да родят децата на Блъгария?
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста просташки коментар за кърменето, и то от жена!Ако тя се чувства като крава, или ***, проблемът е изцяло неин, не е необходимо да го споделя!....