Сладка професия: Да тестваш шоколадови яйца за Великден

Британка хапва по 130 бройки всяка седмица
5
Сладка професия: Да тестваш шоколадови яйца за Великден
Снимка: Ройтерс, архив

Работата на жената с най-сладката професия е да тества шоколадови великденски яйца - по 130 бройки всяка седмица, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Щастливата служба се заема от красивата 27-годишна британка Алекс Емерсън-Уайт. Тя работи за веригата магазини "Маркс енд Спенсър".

Алекс обикаля света, за да снабди сладкарските щандове с най-добрата шоколадова продукция, която често е изработвана на ръка във Великобритания или в Ирландия.

Тази година на нея и се наложи да опита гигантското великденско яйце Golden Lattice с тегло 1,5 килограма и любимото на децата "Прасе Пърси".

"В зависимост от седмиците ми се налага да похапвам между 50 и 60 парчета шоколад, което като обща маса прави около 5 килограма", казва Алекс.

За да не трупа килограми от захарите, служителката на веригата посещава четири пъти седмично фитнеса.

Алекс вече е започнала да планира лакомствата за щанда за следващия Великден през 2016 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шоколада е изключително вреден да здравето - състои се главно от захар, какао и мляко. Рафинираната захар не може да се обработва от организма ии води до хиляди заболявания.На запад една хубава ябълка струва повече от един шоколад.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За английските стандарти 140/160/180.КРАСАВИЦА.
2
1
 
2
 
! Отговори
странно преди 9 години
По Кило шоколад на ден.Няма начин-първа здравната служба в Англия ще го забрани-това е вредно за здравето.Доста е преувеличено.Красива, недоумявам ....поглъщайки 1 кило шоколад на ден. Аз страдах от булимип и въпреки това никога не успях да изям 5 кила шокоалд за цяла седмица. Образува се и акне и амзна кожа. тази жена би трябвало да е извънземно с основна храна шоколад, за ад оцелее и при това красива.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Pfu nishto ne kaza