Не! Аз не вярвам в глобалното затопляне!

Уникални графити показват проблемите с околната среда
14 апр 2015 17:39,
34

Снимка: Imgur

Животът се мести в градовете, същото става и с изкуството. Уличните графити са възможност важни послания за обществото да достигат до повече хора.

Boredpanda прави галерия с различни графити, които са ангажирани с проблемите с околната среда - глобалното затопляне, обезлесяването, правата на животните.

Разгледайте галерията. Замисляме ли се достатъчно за природата?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от ненормалници. Коментарите дотук - без коментар.
18
1
 
0
 
! Отговори
fff преди 8 години
Анчо, излез и погледи нагоре - ЗАПОЧНА СЕ !!! До 16 часа ще започне да вали...
17
0
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
Какви хубави работи! В София нямяме такива!
16
1
 
3
 
! Отговори
fff преди 8 години
Ако нягога сте били на палатка - знаете че през нощта е по- топло когато е облачно... Тоест Облаците имат ПАРНИКОВ ЕФЕКТ - ТЕ ЗАДЪРЖАТ ТОПЛИНАТА ПРЕЗ НОЩТА когато нормално се охлажда планетата ни! През деня маже да намаляват топлото но пък пречат на охлаждането... Не разбирате ли че климата се промени последните 5-10 години ?!
15
0
 
4
 
! Отговори
fff преди 8 години
С NaCl - може би се получава по-добра проводимост на въздуха... Харп ако се насочи/чрез сателити /може да предизвиква земетресения . Тесла беше казал че може да разцепи земята на 2 ако я облъчи с нейната резонансна честота. Харп и следите не знам дали работят заедно но могат със сигурност поотделно...
14
0
 
1
 
! Отговори
fff преди 8 години
До 15 - Така е братле! Летяха докато не си направиха облаците...Ами те само троловете не го виждат...Но и те го вдишват!!! Не знам дали погледна капките дъжд след това - ОСТАВИХА БЕЛИ КРИСТАЛИ ! Това си беше чисто NaCl - Обикновенна морска/океанска СОЛ ! Тези *** ни пръскат/изпаряват/ със СОЛЕНА ОКЕАНСКА ВОДА. Пускат ни на пързалката да търсим Алуминий а ни Тровят пчелите със СОЛ! Евтино и достъпно... lrg thechemtrailawarenessgroup.ning/
13
2
 
8
 
! Отговори
некъв трол преди 8 години
Мани и факта, че нивото на въглероден диоксид в момента е много по-високо, отколкото някога е било през последните 650 ХИЛЯДИ години. Мани ги всички тия работи, които са многократно доказани факти, които никой не държи в секретност! Важното е да си вярваме в конспирационните глупости!Абе, а Василев и 9 пък са платени *** на петролната мафия! Глей колко лесно било, брат, да обвиняваш. Така всеки може.
12
6
 
5
 
! Отговори
некъв трол преди 8 години
Да. Глобално застудяване имало. Кемтрейлс имало. На руската ти баба и американския чичо хвърчилата им имало. Ама глобално затопляне нЕма. Мани ги там тия работи, че последните няколко години чупят рекордите по най-топли години, че зимата е все по-кратка, че нивото на покачване на океаните е два пъти по-бързо през последните 10 години отколкото преди, че температурните амплитуди са все по-големи, водещи до повече урагани и наводнения, отколкото когато и да е било преди.
11
1
 
2
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
мнооого сме назад!! тази култура докато се появят очички да я видят тук ще мине мноооого време ..........ама времето не става с пари!!! :) на моита майка доста време и трябваше за да разбере графита в нас!!!
10
4
 
7
 
! Отговори
Господи преди 8 години
какви коментари, наистина ли никой от вас не мисли, че човечеството не унищожава природата а вместо това виждате следи "някой бил пръскал". Най-вероятно след 1000 години пак ще сме в преход и някой нов Бареков ще се появи и дружно ще гласувате за него...какво е общото между статията коментарите и гласовете за Бареков???
9
9
 
7
 
! Отговори
dp преди 8 години
Вярващите в глобално затопляне са точно това - вярващи. Наричат съмняващите се "отричащи" (deniers).Реалността е, че ако има нещо то е застудяване - поне за момента. Може слънцето да свети по-малко, може много работи - "учените" дето ни карат да вярваме не публикуват данни за температурите (секретни са, ROFL), приказват ги каквито им са поръчани и не знаят нищоструващо си интереса на публиката.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Да, и аз го забелязах,че ръсиха с аерозоли самолети цял ден в неделя. Дори пътувах и по целия път следих небето така явно беше по целия път.
7
7
 
8
 
! Отговори
Кратунур преди 8 години
Че има глобално затопляне е ясно, но причината не сме ние и нищо не можем да направим за да го спрем! Ледовете се топят от хиляди години много преди индустриализацията и земята отдавна се намира в период на затопляне. При последния ледников период ледената шапка е покривала цяла северна Европа чак до Германия. Нивото на световния океан е било много по ниско. Най явното доказателство са стотиците древни крайбрежни градове които сега са под вода. И по нашето море ги има.
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tes guposty nimi aresvat,tui ni e skustvo.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност има гЛупално затопляне :)
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотни и уникални графити.Адмирации за автора/авторите...Не знам кой и какво пръска/може и да има нещо/,но следи след самолетите винаги е имало.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВасилевОбяснете как "виждате с очите си", че това не са обикновени contrails? Спектрографи ли имате в тях? Discovery много отдавна не е канал за наука, а за евтини риалити програми. NatGeo поне засега се държи...
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе гледайте в документални.ком филма ,КРАВОСПИРАЦИЯ, и пак да говорим за глобално завихряне...Целия световен транспорт генерира едва 13% от замърсяванията... А цели 56% ще разберете от какво...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мн са яки снимките :)