Грозно или много? Леле, кой те татуира така!

Представяме ви татусите, които не бихте искали да виждате
16 апр 2015 21:16, Красимир Ангелов
20

Снимка: awkwardfamilyphotos.com

В днешно време хубавата татуировка си е цяло изкуство. За човек е лесно да открие добро студио, където професионалисти да му направят мечтаната рисунка по тялото.

Оказва се обаче, че все още има не малко пишман майстори на татуировките. Вижте в следващата галерия татусите, които със сигурност не бихте искали да виждате по вашето тяло или по телата на вашите близки. А още такива снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: снимкитатуировки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
варненьец преди 8 години
До фсбМного си отворен в нета, кажи ми го в очите ако си толкова смел... аз не те карам да се интересуваш нито от мен, нито от татусите ми... спести си "мислите"...
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера тоя хейт по повод на татуировките... все едно да се хейтят предпочитанията за облекло, прическа и бижутерия. Хора, това е персонален вкус, недейте така да съдите за качествата на човек само по факта дали е татуиран или не =)
15
2
 
0
 
! Отговори
фсб преди 8 години
До варненьецварненец, *** си брато, пък за татусите ти не ме интересува....
14
2
 
1
 
! Отговори
варненьец преди 8 години
Абе тука всички много са си повярвали.. Кой си ти бе слельо, че да ми казваш че съм неинтелигентен?!? Това че имам татуси ме прави по-малко човек ли?! Вие сте жалки хора, които се интересуват само от това как изглеждат хората... А не какво имат в главата и сърцето, затова и ще си останете такива ***, които ще умрат от собствената си злоба... Кажи ми на живо че съм *** и ще те направя най-грозното същество на света, че да видиш на мен колко ми е зле, като ходя по улиците
13
1
 
3
 
! Отговори
До Андреев преди 8 години
Андреев, И ако беше грозна жена, пак нямаше никой да ти го каже в лицето, че си грозна.А татуировките, са си грозни, но най-характерното е, че бързо си губят смисъла, и после съжаляваш.По-добре е, когато човек е интересен със това което е, а не да се прави на клоун.Айде със здраве.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се татуираш, демек да си жигосваш тялото доброволно е най-голямата простотия в съвремието. Ходещи карикатури.
11
1
 
7
 
! Отговори
Татуистичен преди 8 години
Изключително неудачно е да се татуират "портрети" на хора по кожата. Винаги изглежда зле ;-)А от художниците знам, че бебе и вода се рисува най-трудно. Иска се майсторлък
10
7
 
5
 
! Отговори
Андреев преди 8 години
Много ми е интересно как до няколко часа ще се напълни с коментар на хора, чието мнение е, че татуировките са само за прости, неинтилигенти хора, бандити или как например били адски грозни. Но същевременно, аз който съм доста татуиран, когато изляза по улиците, не съм чувал и една забележка от тия хора - никога, абсолютно НИКОГА. Така че, господа разбирачи, моля ви - ако нямате смелостта да си изкажете негативното мнение на живо, не го правете и онлайн, мишки :)
9
4
 
2
 
! Отговори
бачо Кико преди 8 години
До АнонименВРЕМЕННИ ТАТУИРОВКИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!! ТОВА Е МИТ, НА КОЙТО САМО НАИВНИЯ БЪЛГАРИН ВСЕ ОЩЕ СЕ ВРЪЗВА! ЩОМ ВЕДНЪЖ МАСТИЛОТО СЕ ВКАРА С ИГЛА ПОД КОЖАТА - ТО ОСТАВА ТАМ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА ТИ!
8
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма по-грозно нещо от татуиран човек.Татуират се само неинтелигентни индивиди.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 5:Виждам, че си специалист, аз много искам да си направч тато но не мога да се реша.Искам да бъде на скрито място, на оная работа но се колебая между телескопи анаконда.Можеш ли да ме посъветваш?
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
..."Фройд в полиморфна перверзия,или българско дете ядящо плъх" е нарисувана в далечната 1939г и е посветена на престолонаследника Симеончо.Ето това е геният на Дали!Човекът е нарисувал това,което стана реалност след 70 години и го видяхме всички.
5
0
 
16
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Първата татуировка е инспирирана от картината на Салвадор Дали "Българско дете яде плъх".
4
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 4тъпо е само за жални задръстеняци като теб
3
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък не зная да има хубав татус - всичко омръзва след време.Затова съм давал винаги съвет на мераклиите - като искате толковамного, направете си временен татус, който изчезва след няколко месеца.Жигозването е тъпоооооооо!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номер 7 ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като във филми на ужасите, които не всеки гледа !