Бойко Борисов си показа... магнолиите

Премиерът позира в къщата си в Банкя
Обновена: 18 апр 2015 21:02 | 18 апр 2015 15:39, Александър Попов
166

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов зарадва своите приятели и последователи във Facebook с кадри от личния си живот. Борисов се е щракнал в къщата си, като е придружил снимките с текст: "Магнолиите ми в къщата ми в Банкя. Любими са ми".

Премиерът е позирал по анцунг на английския футболен отбор Челси, като не е ясно дали не се подготвя за дербито тази вечер между Челси и Манчестър Юнайтед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
30
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Хора, вие сте си избрали този с угащен анцуНг за премиер! Е, нямате право да се оплаквате от нищо. Ааааахахахахахахахаха... :)))))))))))))))
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Китките показваш,ама за "Бостана'се правиш на ни чул ни видял"Ах маймунке ***"
16
5
 
18
 
! Отговори
ГРЕШНО ЗАГЛАВИЕ преди 9 години
ТИКВОНТИЙ си показа ТИКВАТА
15
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да остане да си гледа градинката и да си полива цветята в Банкя! Що народ се самозапали,самоуби и т.н. Заради такива ............
14
8
 
27
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 12Тояна снимката изобщо не бива да го слагаш в едно изречение с Бай Тошо. Ще ти дам само една основателна причина...само една: Бай Тошо за 35 години управление се оказа , че не е спестил нито един лев в нито една банка, а тоя на снимката вече има 4 милиарда лева ЛИЧНА сметка.Така че изобщо не можеш да си наумиш да сравняваш Бай Тошо с тоя мутраген.
13
4
 
11
 
! Отговори
край преди 9 години
Според някой възможните премиери на България са само Станишев и неговата "противоположност" Борисов. Само че те правят едно и също като станат премиери и в България нищо несе променя.
12
8
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 9 години
А как трябва да изглежда? Като Станишев ли?
11
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 11Значи всеки който обича цветята, храстите, зеленината, природата...е мил и драг човек?*** сбурканата логика. Че те затова ли най-големите мафиоти си имат имения с хиляди цветя и тревни площи с дървета по десетки декари?
10
30
 
18
 
! Отговори
brawo! преди 9 години
Браво, Бойко! Човек, който обича цветя, храсти, природа е ДОБЪР човек! Браво, момче! В много дългия си живот съм виждала много хора, на различни нива и интелигентност, познавам човешката природа и виждам онези, които имат ХАРИЗМА! Ти си от тях! Не обръщай внимание на приказките на "злобари"...Някога четох "Писма до г-жа Х":'Сноби обикновено са тези, които от "висотата" на САМОМНИТЕЛНИЯ СИ ПРОВИНЦИАЛИЗЪМ желаят да корят или зле да тълкуват ВРОДЕНАТА НЕПРИНУДЕНОСТ"!!!!Господ да бъде с теб, Бойко!
9
6
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 5Контрабандата си върви, брачед. След като дойде на власт отново тоя, започнаха контейнеровозите от Калотина да пътуват към варнеското пристанище, както преди 3 години. Лесно различими са- варненска регистрация с името на фирмата MAERSK изписана на тях!
8
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Боко си е един обикновен човек като нас, е от време на време се прави на супергерой, но все пак си е земен човек!Дано да успее да направи нещо за просперитета на народа и се пребори с мафията я БГ, в противен случай лошо за всички !
7
4
 
37
 
! Отговори
Край преди 9 години
Този човек чудесно отива на тази страна за примиер. Ако искате България да е различна премиера не трябва да изглежда така.
6
42
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе готин си е Бат Бойко, колкото някои да се напъват да го оплюят! Този човек вече втори път спасява България от фалит и три пъти от брутални антибългаски проеки /Белене, Бургас-Александруполис, Южен ПАток/, които щяха да ни фалират и заробят даже и внуците ни!
5
4
 
25
 
! Отговори
edin преди 9 години
Бойко,ко стана с контрабандата,Бойко?Цигари фанахте,контрабандисти не фанахте.Да не са били марсианци?
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бойко, май ти е време да се оставиш на брутална диета! скоро да не стане от тебе ивички да изрезваме.
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подозирах че носи нежна душа.....
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
къде е по-точно бащицата? В ляво, в дясно, отпред или отзад?
1
2
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Да не е подписал договор,в групата за мача ли е ?