Скъпа, дай на задна!

Разгонен бик се обърка, налетя на... полицейска патрулка
29 апр 2015 21:16, Красимир Ангелов
7
Скъпа, дай на задна!
Снимка: Twitter

Полицията в американски град издирва собственика на похотлив разгонен бик, който бил забелязан да пробва любовния си късмет с... няколко автомобила, пише британския "Дейли стар".

Разгоненото животно е буйствало в град Гейнсвил, щата Флорида. Свидетели разказват, че бикът е подгонил неколцина случайни минувачи, преди да "възкачи" два автомобила.

Служителите на реда били повикани от местната жителка Соня Холдър. Жената позвънила в полицията, след като видяла разгоненото животно да опустошава зеленчуците в градината й. Бикът не се задоволил само с храната, но налетял на автомобила й в опит... да се чифтоса с него.

Очаквано пристигането на полицаите изобщо не стреснало похотливия бик. Пред очите на униформените животното най-невъзмутимо се покачило и върху патрулния автомобил.

В крайна сметка полицаите са успели да укротят бика. От полицията съобщават, че никой не е пострадал от набезите на рогатия похотливец, с изключение на едно от возилата, понесло сериозни материални щети. Собственикът му обаче се издирва, за да заплати щетите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 8 години
Краварски неволи ... що тормозите животното ? Интегрирайте го в краварското общество ама не със сила ! Докарайте му крави , хранете го с хубава храна ...
4
0
 
11
 
! Отговори
Ветеринар преди 8 години
А успял ли е за заплоди патрулката?
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето как се прави в цивилозования свят - бика се упоява - ане като нашите тпанари дето гърмят на месо по редки животински видове. Все пак стреличките с упойка не са чак толкова скъпи.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напомня ми за една статия-Къде скриха кравите,както и терминът Луда крава или говежда спонгиформена енцефалопатия.Знаете ли как се гледат ***?-за 14 месеца.Вместо със сено се хранят в боксове със соя,царевица,лой и трупни отпадъци от непреживни животни напр. пилета.Пилетата пък се хранят,с трупен материал от ***,риби и др.,за антибиотиците и хормоните не говори,защото смятам за ясно,че за да снасят респективно раждат за краткия си живот ,животните се тъпчат с посочените химикали.
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А тука? Щяха да съберат, "от глупав,по-глупав" с пушките и да го гръмнат като Алонсо.