Пепеляшки, равнис по Анита Мейзер!

Скандалната участничка на "Мисис Свят" се завръща у нас
13 май 2015 14:30, Александър Попов
47
Пепеляшки, равнис по Анита Мейзер!
Мейзер на конкурса "Мис Свят". Снимка: Facebook

Няма как да сте забравили Анита Мейзер, която ни представи на конкурса "Мисис Свят" в САЩ. Голяма част от българите изразиха възмущението си от нейния външен вид и си задаваха въпроса как въобще е стигнала до този форум. Темата предизвика доста коментари и за конкурсите, които се провеждат у нас.

Още по темата

Още повече, че организаторите на "Мисис България" у нас обявиха, че тя никога не е участвала в конкурса и съответно никога не е ставала носителка на тази титла. Така или иначе едрогърдата силиконка участва, но едва ли някой въобще я е запомнил.

За първи път след скандалното й участие в Щатите тя отново ще се пусне в публичното пространство, този път в ефира на Нова тв. Тя ще стане част от риалитито "Мис Пепеляшка".

Тя ще се отправи към село Боровци, където ще трябва да се пребори за титлата "Мис образцова домакиня". Мейзер ще се изправи пред своя най-голям кошмар – козите, и ще има тежката задача да ги издои. Личен наставник, но и нейн строг съдник, ще и бъде баба Гюца, която ще я напътства. Скандалната миска ще плеви, ще копае и не на последно място, ще грабне ловна пушка, разкриха от Нова тв.

Авторекламата в ефир пък провокира и организаторите на "Мисис България", които за пореден път изтъкнаха, че Анита Мейзер никога не е била носителка на тази титла.

"Представянето на различни личности като "Мисис България", които не са носителки на тази титла, е обида към правомощията на законодателството, патентното ведомство, носителките на тази титла, организаторите, спонсорите, медийните партньори и попада под ударите на закона. Организация "Мисис България" се надява, че продуцентите на предаването "Мис Пепеляшка" , както и Нова телевизия, ще намерят подходящата форма да обяснят на зрителите гореизложеното, както и да поправят своята грешка, ако са били подведени".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
искаме да видим и мъжът на мисис България - МИСТЪР България - НЕ ГО КРИИТЕпоне той няма ли малко акъл ??? да и шибне два шамара , 4е малко да се спре тоз глиган АйДЕ ПРОДУЦЕНТИТЕЕЕЕЕЕ даите някои лев и на ЖИГОЛОТО да излезе на бял свят,Сводника го видяхме ,вече не мяза на СКала- много оплешивял горкия от тез химий
30
3
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
Народа тотално изтрещя ...
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
става за спаринг партньор на Кубрат Пулев - поне няма да и личи
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този РОМ от мъжки или от женски род Е ?
27
2
 
4
 
! Отговори
kaйо преди 8 години
да не е нещо ОГЛАДНЯЛ тоя ДЗВЕР ,че е тръгнал да се прави на маймун(а) по телевизиите ?????
26
1
 
3
 
! Отговори
Ispolin4eto преди 8 години
Мъка, мъка, мъкааааа!
25
2
 
10
 
! Отговори
ДОЛНЮ преди 8 години
ТУЙ МНОГО ПАЛШИ БРЯ..АКО ИМАХ БОСТАН БИХ ГО НАЕЛ ЗА БОСТАНСКО ПЛАШИЛО...СТАВА И ЗА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ...АКО ГО ОПНАТ НА ГРАНИЦАТА НИТО ЕДНА ПЕЧКА ОТ АФРИКА ИЛИ АЗИЯ НЕ БИ ПОСМЯЛА ДА МИНЕ..КОЯ МАЙКА ГО Е РАЖДАЛА И ОТКЪРМИЛА..УЖАС..АКУЧЕРКАТА СИГУРНО СЕ Е СПОМИНАЛА КАТО Е ВИДЯЛА ПЕПЕЛЯШКАТА ДЕТ ИЗРАЖДА..АКО СТАНЕ ДВОЙКА С ЗУРЛАН СЛАНИНСКИ ЩЕ РОДЯТ НОВ БИОЛОГИЧЕН ВИД...НАПРАВЕТЕ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ С ТВА..ПОНЕ ПАРИ ЩЕ СЕ ИЗКАРАТ...ТВА Е ЛИЦЕ ДЕТ И МАЙКА НЕ ХАРЕСВА...УЖАССС..КВО ПРЕДСТАВИЛО БЪЛГАРИЯ..
24
2
 
9
 
! Отговори
притеснен преди 8 години
елееее, требе да им леят куршум на животинките след това
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
днеска съм на тоя девиз - "Продължаваме напред!"
22
0
 
8
 
! Отговори
кръстоносец преди 8 години
да вземат тия конкурси за мис и мисис България или да ги забранят или да ги дават на живо с гласуване по телефона или през нета. платила си станала мисис. на какво прилича не я е грижа но срами родината ни. това е подигравка. или част от великия план за който се говори в някои среди. тоест извода който ще си направят чужденците е че българите са черни и грозни и непренадлежат на европеидната раса а по-скоро са смес от африканци и тамили.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що сте толко злобни със съществото, бря! Ако сме умни, ще я използваме като последния оцелял неандерталец!
20
1
 
11
 
! Отговори
Коста преди 8 години
Ей вдигна ми се самочувствието,щото като се погледнех сутрин в огледалото и се плашех.Ама нейсе-има и по-страшни неща от мене.
19
2
 
8
 
! Отговори
коста преди 8 години
Как ще дои козичката с копитца бе...Опааа, то онова другото с рогата било козата,а не това грозното с коронката.Обърках се малко...Да ме извини козичката.
18
2
 
13
 
! Отговори
NoName преди 8 години
Грозен мъж!Ужас!задължително трябва да е Армани или Прада...от пазара в Сливен
17
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 8 години
тая каква е по народност с това име???
16
2
 
17
 
! Отговори
Продължаваме! преди 8 години
Миските ни-боксьори,а боксьорите-ни миски...
15
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това нещо на снимката от кой биологичен вид е. За пола не смея и да питам.
14
2
 
39
 
! Отговори
Прежалил се преди 8 години
Е, нема толкова ракия на тоя свят.
13
1
 
50
 
! Отговори
черноглед преди 8 години
Плува си един крокодил по Нил и гледа отдалече на брега на реката...наш'та убавица. Позагледал, позагледал, преглътнал сухо, па си рекъл: "Бе сякаш не съм толкова гладен". Като отминавал, я погледнал по-отблизо и със задоволство заключил: "Бе не съм и толкова крокодол!" :D
12
1
 
24
 
! Отговори
Тракийски преди 8 години
Да не би в този епизод, някой да я целуне и да се превърне в принц.