Дидо от D2 се отдава на еко живот

Куп звезди се включват на GoBIO фестивал 2015
15 май 2015 15:27, Александър Попов
18
Дидо от D2 се отдава на еко живот
Снимка: Булфото, архив

Вики от "Мастило", Дидо от D2, Мария Грънчарова, Ваня Щерева, Яна Грудева, Константина Живова и Тео Койчинов са част от звездите, които ще вземат участие в тазгодишния GoBIO фестивал. Той ще се проведе на 17 май, неделя, от 10:00 до 18:00 часа в столичния комплекс "Макси", а входът е свободен.

Популярните личности ще застанат начело на атрактивни еко работилнички от 13:00 часа и ще демонстрират на присъстващите най-различни занаяти и тънкости от сферата на природосъобразния начин на живот - печене на хрупкав домашен хляб, приготвяне на домашна козметика и био-десерти, подбор и декорация на камъни, според философията Фън шуй, изработване на бижута, освежаване и „връщане към живота“ на старите вещи.

Тези и много други атрактивни уъркшопи ще бъдат разположени в специалната експо-зона на фестивала. В нея посетителите на GoBIO фестивал ще могат да разгледат и множество специализирани щандове, които ще предлагат разнообразни стоки и услуги, свързани с хармоничния и здравословен начин на живот.

Паралелно с дейността на еко работилниците, в рамките на GoBIO фестивал 2015 ще се проведе и дискусионен форум, по време на който редица изтъкнати специалисти от областта на здравословното хранене, балансирания живот и алтернативната медицина, ще запознаят публиката с най-новото и интересното от тези сфери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
А, пардон, той бил Дидо...
10
0
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
пияндето и гамен Дичо - сега биозвезда, смех.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъвто и живот да води сега, не може да постигне пълно изчистване от миналото. Така че, най-добре е превенцията! Водете си такъв живот постоянно, а не като ви диагностицират с проблеми, които предизвикват необратими промени. след дъжд качулка.
8
0
 
3
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Менте звезди пият био менте и екологично дефецират органично.
7
0
 
1
 
! Отговори
. преди 8 години
Део в едно интервю си признаваше за наркотиците и дрънкаше, че сега вече си прочиствал организма. То така става, ама другия път. На вилата май месец 5 часа на ден не стигат за градината. И ако забиеш в Гърция за 1 седмица и после градината вече я няма. За какъв еко живот говорят тея звезди не е ясно.
6
0
 
4
 
! Отговори
старият Герак преди 8 години
За да живеем био- или еко живот не е нужно да ни поучават разни "звезди".Просто трябва да ни мързи по-малко , за да си произведем био-то , доколкото можем като количество и видове по някой от познатите начини.Ха дано , ама надали , защото всички се "изучихме".
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К'во ше ми демонстрират тия бре..?! Как се "свиват" био цигари и как се пие концентрат направо от бутилката, та да се спести вода от миене на чаши ли...
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаем ги тези "био" звезди, допреди години не са водели био живот, защото преди не е било "на мода" и не се трупаше PR с парадирането с този начин на живот. Ако утре модата е всички да си нахлузят гащите на главата защото било полезно- всички ще тръгнат с *** на главата.
3
2
 
9
 
! Отговори
s преди 8 години
И как по-точно комунистите са ги подлъгвали? Като са строяли фабрики и заводи в селата, като са разработвали ТКЗС-та и са давали ниви за обработка ли? Така ли са ги гонили? А какво да кажем за уважаемата демокрация, благодарение на която повечето села вече са само имена без жители, и благодарение на която в България има 3 града с постоянно растящо население, а всичко друго се умъртвява, понеже няма работа?
2
1
 
5
 
! Отговори
Некой си.. преди 8 години
В България звездите са известни с това, че са известни.
1
0
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Много...звезди,много...нещо,направо ми се замая главата.Тъй и не разбрах падащи ли са,или...изгаснали,далечни,или студени,джуджета,или просто са надути сффирки от едни надути измислени...медии и каква всъщност е...ползата за бай ви Курти и леля Мара от село Долно Нанагорнище.